ye-logo.v1.2

Тягнибок на хмельницькому базарі: «Є дАнецькі, а є донецькі – нормальні люди…»

Політика 6721

Лідер ВО «Свобода» завітав на речовий ринок у Хмельницькому, де поспілкувався з приватними підприємцями

Тягнибок нічого не купував. Хоча, склалося враження, міг піти з базару з пакетом подарунків. Адже лідера націоналістичної партії деякі підприємці до столу запрошували та й печиво з чаєм пропонували. Олег Тягнибок дякував та йшов далі…
Головний «свободівець» країни зупинявся на декількох ринках, де розповідав хмельничанам про власне бачення того, що відбувається в країні. Чимало людей його впізнавали, вітали та тиснули руку. Щоправда, були й такі, які, побачивши Тягнибока, говорили: «Дивіться, Тігіпко йде». Через що отримували «наганяй» від сусідів по кіоску: «Ти що! Який це Тігіпко? Це Тягнибок!»
Олег Тягнибок критикував не лише свого «двійника» Тігіпка, а й весь уряд, Верховну Раду, президента та усю нинішню владу. Хоча це й не дивно – він же опозиціонер. «Так склалося, що у нас є дАнецькі, а є донецькі – нормальні люди, які мешкають на Донбасі, працюють, хочуть добре жити, - заявив Олег Ярославович. – А прийшли до влади… вони ж навіть не довіряють своїм однопартійцям на місцях – не донецьким. На всі посади призначають своїх». І закликав боротися із системою. «Не можна побороти політиків без політики, - зауважив Тягнибок. - Владі вигідно, аби усі ми виходили - студенти, чорнобильці, афганці, підприємці, освітяни – без політики».
На деяких ринках підприємці відволікалися від виступу голови ВО «Свобода», щоб продати ту чи іншу річ покупцям. Тягнибок, у свою чергу, розповідав про нищення малого та середнього бізнесу, збільшення статків олігархів тощо. Всього на «екскурсію» хмельницьким базаром Олег Тягнибок витратив більше чотирьох з половиною годин, після чого поїхав із Хмельницького.
Що говорив хмельничанам голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, у наступному відеосюжеті «Газети «Є»:

Коментарі:

Роман Шухевич 14.11.2011 10:49

Олег Тягнибок сказав не просто правду, істину: владі вигідно аби ми, Українці виходили нарізно, окремо боролися за суто своє, індивідуальне, бо так легше нас, Nацію контролювати та придушувати. В разі ж коли б нарід порозумнішав та став спільно, афганці, чорнобильці, підприємці та студенти та ще й висували вимоги не просто поміняти положення у якомуйсь кодексі чи статтю аби задовольнити сьогоденну проблему, але політичну вимогу усунути олігархічно-хабарницьку систему від влади в Україні, тоді результат би був очевидний, як результат революції на граніті.  

Цемент 13.11.2011 13:29

Тягнибок - це надія Української Нації! "Свобода" - це зброя Української Нації! будьте сильні і тримайтеся, хлопці! на вас остання надія!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую