ye-logo.v1.2

Микола Азаров: «Росія до Хмельницької маслосирбази претензій не має»

Політика 3542
Фото: автора

Про заявив у вівторок прем'єр-міністр України, відвідавши Хмельницьку область

Під час перших відвідин Подільського краю прем'єру показали Хмельницьку маслосирбазу, швейне об'єднання «Едельвейс» та профтехучилище.

«Останнім часом в Росії виникає багато претензій щодо якості наших товарів. Я спробував сир цього підприємства на смак, познайомився з технологією його приготування і можу дати відповідь російським партнерам: потрібно ще постаратися, щоб російські заводи змогли виготовляти сир такої якості. Тут дотримуються усіх стандартів, а тому дуже важливо й надалі розвивати цю галузь та досягти стабільності цін на молочну продукцію на внутрішньому ринку», - заявив Микола Янович.

Глава уряду також наголосив, що в російської сторони конкретно до Хмельницької маслосирбази, одного з основних імпортерів українських сирів до Російської Федерації, жодних претензій по якості немає.

«І якщо наші східні сусіди обмежать поставку наших товарів на російський ринок, то перш за все постраждають самі, адже наші сири мають оптимальне співвідношення ціни та якості», - впевнений прем'єр.

Відвідавши «Едельвейс» Микола Азаров, заявив, що розвиваючи підприємства легкої промисловості й наповнюючи внутрішній ринок продукцією власного виробництва, ми нарешті зможемо витіснити товари китайського виробництва, якими переповнений український ринок.

Загалом, як сказав прем'єр, враженнями від Хмельниччини він задоволений. Єдине, на що порадив звернути увагу очільників області — будівництво доріг, житла та розвиток тваринництва. І пообіцяв підтримку з держбюджету.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую