ye-logo.v1.2

Віталій Кличко: "Без боротьби перемоги не буває"

Політика 2583

Політична реклама.

За двадцять років незалежності Україна може пишатися лише окремими досягненнями людей науки, культури, спортсменами, але, на жаль, не може пишатися ні високим рівнем заробітних плат, ні стандартами життя, ні політикою, ні економікою. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко під час візиту на Хмельниччину. На зустріч із політиком, яка відбулася на майдані біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка в обласному центрі, прийшло понад сім тисяч хмельничан. 
«Багато хто з вас ще зовсім нещодавно сидів перед телевізором, тримав кулаки й посилав мені свою енергію, – звернувся до хмельничан Віталій Кличко. – Я роблю все, щоб незалежно від країни, де відбувався бій, у результаті підіймався український прапор і звучав український гімн. Але зараз стою перед вами не як відомий спортсмен, а як політик».
Лідер партії зазначив, що в державі є люди, не зацікавлені в тому, щоб відбувалися зміни на краще. Вони багато років кажуть, що переймаються проблемами народу. 
«Ці люди кажуть, що борються з корупцією. Але це смішно! Тому що їхня боротьба нагадує боротьбу бджіл з медом. Ми знаємо цих людей, бо щодня бачимо їх з екрану, але після того, як гарно все розказали, вони сідають у автомобілі, що коштують кілька сотень тисяч американських доларів і їдуть у свої вілли за мільйони», – заявив Кличко.
За словами Віталія Володимировича, двадцять років незалежності збігли, як одна хвилина, і якщо нічого не робити, то наступні двадцять минуть так само швидко.
«Свою партію ми почали будувати два роки тому, а нині – це третя партія в рейтингу, – повідомив Кличко. – У партії «УДАР» найкраща динаміка, бо нам вірять, нас підтримують. Але на нас лежить велика відповідальність – виправдати довіру. Та ми впевнені, що переможемо! Бо без боротьби перемоги не буває, а ми боремося за правду».
На думку головного УДАРівця, сьогодні політик – це людина, яка бреше і краде. Його ж партія йде у політику з іншою метою.
«Мені не потрібні гроші, посади і влада, – заявив Кличко. – Я йду в політику, щоб змінити правила гри, змінити ганебне ставлення політиків до людей і людей до політики. Наше завдання – донести цінності, які є у всьому світі. А найвища цінність – це людина, її права, свобода і закон. Натомість, основна цінність – гроші, бо відомо, що за гроші можна купити будь-яку посаду, чиновника, рішення суду».
6 мільйонів українців працюють за кордоном, бо не можуть реалізувати себе у своїй країні, а 70 відсотків молодих людей мріють поїхати туди вчитися і залишитися працювати, бо не бачать перспектив у своїй країні. Таку статистику озвучив Віталій Володимирович і зауважив, що його партійці повинні виконати завдання, яке перед ними стоїть. Завдання – побудувати нову країну, в якій кожна людина почуватиметься впевненою в завтрашньому дні.
«Не всі вірять у реалізацію цього завдання, – зізнався Віталій Кличко. – Але… Колись, я був малим, і мріяв завоювати такі ж титули, як у відомих боксерів Леннокса Льюїса, Майка Тайсона, Мухаммеда Алі. Коли я казав про це друзям, вони з іронією посміхалися. Але дуже важливо вірити в себе! Важливо мати мету, бо життя без мети і мрії нецікаве. Також потрібно наполегливо працювати».
Для того, щоб здійснити політичну мету, знадобиться кілька місяців, або й років, припустив лідер партії «УДАР». Але немає жодної мети, яку неможливо було б втілити. Усі свої спортивні мрії він втілив у життя, але й досі продовжує мріяти!
«Ми бажаємо жити у сучасній європейській країні, – каже Віталій Кличко. – Але ми не хочемо просто чекати. Ми боремося, формуємо команду і нас підтримують тисячі десятки тисяч. Найважливіше, що ми маємо – це наше ім’я та репутація. Для того, щоб заробити репутацію, потрібно інвестувати роки, а іноді й все життя. А втратити все можна за хвилину. Тому ми зробимо все, щоб не втратити довіру людей»
Свою команду відомий боксер-політик формує за трьома ключовими принципами. За його словами, людина повинна горіти в роботі, інвестувати свій час, силу та енергію для того, щоб зміни відбулися. Другий критерій – бути професіоналом у своїй галузі. Ще одним критерієм є моральні якості того, хто хоче бути членом команди.
Саме такі люди, на думку лідера, балотуються у мажоритарних округах. Своєрідну клятву вірності привселюдно дали кандидати-мажоритарники, які, в разі перемоги на виборах, представлятимуть партію «УДАР» та Хмельниччину у парламенті. На семи округах області балотуються Микола Янчук (округ №187), Віталій Мовчан (округ №188), Олексій Глушаков (округ №189), Анна Побережна (округ №190), Микола Гнатюк (округ №191), Олег Купчик (округ №192), Василь Товкайло (округ №193).
Микола Янчук зазначив, що Україна потребує змін, і саме їхня партія об’єднана ідеєю цих змін. «Ми хочемо запропонувати суспільству нову якість політики, – сказав Микола Андрійович. – Політики чесної, відвертої, правдивої, щирої. Ми добре розуміємо, що таке зрада, бо ми всі стали заручниками зради частини депутатів у цьому парламенті, яка призвела до моральної, політичної та економічної кризи в країні». Кандидат запевнив, що потрапивши до парламенту, УДАРівці не зрадять ні людей, ні партію, ні Україну. Він закликав усіх не ігнорувати вибори, а прийти на виборчі дільниці і проголосувати розумом.
«Будьте мудрі, мужні і стійкі, щоб могли здійснити правильний вибір, не продати свою душу, не продати Україну», – закликав пан Янчук. Він також порадив усім ще до виборів прийти на виборчі дільниці й перевірити наявність свого прізвища у списках, щоб у день виборів не було неприємних сюрпризів.

Ангеліна МОВЧАН.
Фото Ігоря МЕЛЬНИЧУКА.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую