ye-logo.v1.2

УДАРрний контроль!

Політика 2152

Політична реклама.

Досить поширеною ситуацією серед мешканців населених пунктів Хмельницької області є заборона на користування або доступ до водойм, які перебувають у власності орендарів. Найчастіше у людей беруть гроші за дозвіл або взагалі забороняють рибалити, купатися чи напувати худобу. 
«Згідно із законодавством (Конституція та Водний кодекс) водойма, які знаходяться на території України, є власністю українського народу, саме тому, коли орендарі забороняють людям вільний доступ до водойм (беруть гроші або перешкоджають людям купатися, напувати худобу чи ловити рибу з 1 вудочкою та 1 гачком), це є пряме порушення законодавства. Громадяни можуть написати скаргу до органу, який надав водойму в оренду, якщо реакції немає – до районної прокуратури, далі – до обласної прокуратури», - наголошує ініціатор проекту Анна Курінна.
Аби врегулювати відносини між орендарем та громадянами представники політичної партії «УДАР» розробили інформаційні буклети, в яких чітко окреслено права громадян України на безкоштовне користування водними ресурсами.
УДАРівці переконані, що за допомогою даного проекту жителі області скористаються можливістю вплинути на ту ситуацію, що склалася, і вже найближчим часом це проблемне питання буде вирішене на їх користь.

Юрій ОРЛОВ.
Фото автора.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую