emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Січня 2014 Олександр Таран 2203

«Апперкот» - «Спортлідер-2». Анонс
Чи вдасться хмельничанам відібрати очки у діючого лідера чемпіонату?
У суботу, 25-ого січня, дублююча команда флагману хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер-2», проведе свій черговий поєдинок. У рамках 7-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги подоляни зіграють на виїзді проти лідера зони «Захід», «Апперкота» із Ковеля.
До гри обидві команди підходять не у кращому настрої, адже зазнали синхронних поразок у минулому турі. Команда із Ковеля свій попередній поєдинок проводила у Івано-Франківську, де протистояла місцевому «Урагану-2». Молоді франківці провели, мабуть, найкращий матч у сезоні, і змогли при шаленій підтримці рідних трибун здобути важку мінімальну перемогу над діючим лідером чемпіонату – 4:3. Хмельничани приймали ж в минулому турі на власному майданчику маститий «ІнБев» із Житомира. Підопічні Віктора Мглинця потішили комбінаційним та видовищним футзалом, однак вкотре вдалися взнаки проблеми із реалізацією – у підсумку 3:7 на користь житомирського клубу.
Фаворитом у цьому протистоянні з погляду на турнірну таблицю однозначно виглядає «Апперкот», який наразі впевнено лідирує у зоні «Захід». Проте впевнений, що легкого життя Данилюку і компанії в цій грі не обіцяє ніхто. Так, на боці ковельського клубу доволі специфічний майданчик, однак, очевидно, що «лідери» зроблять усе можливе, аби здобути такі потрібні три очки, які дозволять продовжити боротьбу за вихід у наступний раунд змагань та поквитатись за прикру домашню поразку у матчі першого кола (1:5 – прим. автора)
Однак усі крапки над «і» розставить сама гра, яка відбудеться у суботу, 25-ого січня. Сам поєдинок обіцяє бути неймовірно цікавим та напруженим, адже перемога потрібна обом колективам як повітря в контексті боротьби за вихід у наступний раунд змагань. Останні матчі підопічних Віктора Мглинця показують, що вони знаходяться на вірному шляху, отож небезпідставно усі ми розраховуємо на вдалий результат у Ковелі.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо