emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Лютого 2014 Олександр Таран 1696

Преміум-ліга: визначилось чотири учасники плей-офф
Поєдинки 8-ого туру особливих несподіванок не принесли
Минулого вік-енду були зіграні поєдинки 8-ого туру Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Усі матчі видалися неймовірно видовищними та напрочуд результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.
«Вентс» - «Арсенал-МАДОК» - 9:2 (0:0)
Арбітри: В. Папірович, Бондарь
Голи: Святий (28, 29, 47), Тафратов (41), Бондар (42), Дикий (47, 54), Діброва (51), Побережник (54) – Сергеєв (36), Блазунь (53)
«Вентс»: Матусов, Бондар, Діброва, І. Монастирський, Ілюшин, Дикий, Побережник, Святий, Тафратов
«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Шлапак, Красножон, Сергеєв, Богдан, Антончик, Блазунь
Основні події в цьому матчі відбулися у його другій половині. Відкрив рахунок у цій зустрічі Святий, який відгукнувся на націлену передачу у виконанні Дикого, і прицільним ударом в ліву «дев’ятку» не залишив голкіперу жодних шансів – 1:0. Не встигли «каноніри» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це невтомний Святий чудово зіграв на перехопленні і невідпорним пострілом змусив капітулювати Грабенчука. Гості не опустили руки, і вже в наступній атаці зусиллями Сергеєва змогли скоротити розрив до мінімуму – 2:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій номінальних господарів, і вже через декілька хвилин перевагу «Вентса» влучним ударом закріпив Тафратов – 3:1. Підопічні Миколи Сохорука продовжували володіти ініціативою, при першій-ліпшій нагоді не забуваючи бити по воротах «канонірів». Довів рахунок до розгромного Бондар – 4:1. Господарі не зупинялися на досягнутому. Гол-шедевр записав на свій рахунок Дикий, який потужним ударом зльоту із-за меж карного майданчика поцілив точнісінько у ліву «дев’ятку» - 5:1. Закріпив і до того вагому перевагу «Вентса» активний Святий, більярдним ударом знайшовши шпарину поміж ніг Грабенчука – 6:1. Команди розпочали діяти з п’ятим польовим гравцем, і впрдовж наступної хвилини забитими м’ячами обмінялися Діброва та Блазунь – 7:2. Кінцівка матчу проходила за явної переваги господарів. Спочатку рахунок до непристойного ефектним пострілом у верхній кут довів Дикий, а масну крапку в поєдинку поставив Побережник, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Монастирського – впевнена перемога «Вентса» з рахунком 9:2, яка суттєво покращує шанси підопічних Миколи Сохорука на вихід до наступної стадії турніру.
«Ротор» - «Динамо-УМВС» - 4:7 (1:3)
Арбітри: А. Папірович, Божко
Голи: Ращик (8, 49), Шпаков (29), Костишин (54) – Колесников (14, 24, 45), Наскальний (19), Лахмай (41), Подлюк (48), Сторожук (51)
«Ротор»: Лановий, Паляниця, Шпаков, Ращик, Горбієвський, Крутяков, Гайдашевський, Левченко, Черняк, Костишин, Олексійчук, Ірклієнко
«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Трочинський, Бабій, Колесников, Наскальний, Лахмай, Подлюк, Розгон, Сторожук, Патоїшин, Зозуля
Попередження: Левченко (25) – Сторожук (5), Подлюк (18)
Вилучення: Горбієвський (18, удар суперника рукою в обличчя після зупинки гри)
Вже перша осмислена атака у матчі завершилася взяттям воріт. Левченко чудово відпасував на Ращика, і Віталій прицільним ударом в лівий верхній кут змусив капітулювати Ковальчука – 1:0. Гості не знітилися, і вже в наступній атаці Розгон повинен був зрівнювати цифри на табло, однак «роторців» від неприємностей в цьому епізоді врятував каркас воріт. «Динамівці» не зупинялися на досягнутому, і вже через декілька хвилин паритет відновив Колесников, який більярдним пострілом поміж ніг голкіпера замкнув скидку Сторожука – 1:1. Пристрасті на майданчику загострювались, і всередині тайму господарів в меншості залишив Горбієвський, який не зміг стримати свої емоції і закономірно побачив перед собою червоне світло. Гості таким «подарунком» скористалися вмить: Подлюк розкішною передачею вивів на ударну позицію Наскального, і той зусиль партнера не змарнував – 1:2. Не встигли підопічні Володимира Вариводського як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Колесников в стіночку обігрався із Сторожуком і потужним ударом в ліву «шістку» не залишив голкіперу жодних шансів – 1:3.
Другий тайм був не менш цікавим. Розрив до мінімуму скоротив Шпаков, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Ращика – 2:3. Гості не знітилися, і в наступній атаці своє вагоме бомбардирське слово сказав Лахмай, який ефетно пробив за комірець голкіперу із-за меж карного майданчика – 2:4. Закріпив перевагу «динамівців» невтомний Колесников, який невідпорним ударом в ліву «дев’ятку» замкнув чудову передачу Бабія від кутового прапорця – 2:5. Впродовж наступної хвилини забитими м’ячами обмінялися Подлюк та Ращик – 3:6. Гості знову додали у швидкості, і фактично усі питання про переможця зняв Сторожук, який невідпорно пробив з гострого кута після скидки від Колесникова – 3:7. «Роторці» активізувалися в останні хвилини, однак змогли зусиллями Костишина лише підсолодити гіркоту поразки – впевнена перемога «Динамо-УМВС» з рахунком 7:4.
«Руссич» - «Агрон-Королівський смак» - 1:8 (0:4)
Арбітри: Божко, А. Папірович
Голи: Гладкий (53) – Цінчик (9), Паламар (15, 18, 19), Юрчак (30), Беркита (41, 45, 54)
«Руссич»: Чорнобай, Полторацький, Грицик, Денькович, Зубик, Тарасов, Заяць, Муляр, Гладкий
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Беркита, Мещишин, Карпа, Данилюк, Цінчик, Юрчак, Паламар
Попередження: Грицик (10), Гладкий (11)
Центральний матч туру між «Руссичем» та «Агроном-Королівським смаком» так і не виправдав надій вболівальників на цікаве футзальне дійство. Виною тому впевнена гра тернопільської команди, яка не залишила жодних шансів своєму опоненту.
Перший небезпечний момент створили господарі. Відривати рахунок міг Муляр, який блискучим ударом з-за меж карного майданчику цілив у ліву «шістку», однак в цьому епізоді тернополян врятував Карпа, який в останній момент вибив сферу з лінії воріт. Відповідь гостей не забарилася. Мещишин чудово пробив зі штрафного у дальній кут, однак на шляху м’яча стала стійка воріт. Гості не зупинилися на досягнутому, і вже в наступній атаці змогли відкрити у рахунок. Цінчик відгукнувся на чудову передачу Юрчака, і потужним ударом з розвороту під поперечину змусив капітулювати голкіпера – 0:1. Не встигли кам’янчани як слід оговтатися після пропущеного м’яча, як вже були знову змушені розпочинати з центру майданчика. Подвоїв перевагу своєї команди Паламар, який красивим ударом в падінні замкнув чудову скидку від Паперовського – 0:2. «Двадцятка» тернополян був особливо активним, і ще двома влучними ударами до свистка на перерву довів рахунок до розгромного – 0:4.
В другій половині ігровий малюнок не змінився. «Агрон-Королівський смак» домінував на майданчику, просто розриваючи свого опонента. Рахунок до непристойного довів Юрчак, який ефектним перекатом поклав на паркет Чорнобая і без особливих проблем закотив сферу у сітку порожніх воріт – 0:5. В наступній атаці лік своїм забитим м’ячам у цій грі відкрив Беркита, потужним ударом в ліву «шістку» замкнувши скидку Паперовського – 0:6. Господарі розпочали відверто нервувати, не встигаючи за стрімкими проходами тернопільської команди, і перевищили ліміт допустимих фолів. «Дабл-пенальті» взявся виконувати Беркита, і холоднокровним пострілом в праву «дев’ятку» не залишив Чорнобаю жодних шансів – 0:7. Кам’янчани активізувалися, і під завісу матчу зусиллями Гладкого змогли забити гол престижу, однак останнє слово все одно залишилося за гостями: Беркита влучним ударом вразив незахищені ворота і встановив підсумкові цифри на табло – впевнена перемога «Агрону-Королівського смаку» із рахунком 8:1, який стає першим учасником плей-офф наших змагань.
«Спортлідер-2» - «Тетра» - 8:4 (1:1)
Арбітри: Жмурко, А. Папірович
Голи: Мартинюк (11, 40, 53), Ситнік (33), Малишевський (36, 38), Романюк (43), Хамдамов (48) – Калошин (25, 47), Пампурак (44), Михальчук (51)
«Спортлідер-2»: Стаднік, Малишевський, Мартинюк, Жаріков, Хамдамов, Токарчук, Ситнік, Гранатюк, Нік, Романюк, Давидний, Соколюк
«Тетра»: Лозінський, Михальчук, Кузьмін, Калошин, Скалій, Ахмедов, П. Терлецький, Стасюк, Пампурак, Ярош
Програму ігрової неділі відкривав двобій між «Спортлідером-2» та «Тетрою».
Перший небезпечний момент у зустрічі створили гості. Відкривати рахунок міг Стасюк, який потужним ударом із-за меж карного майданчика цілив у праву «дев’ятку», однак вище всяких похвал у рамці зіграв Стаднік, який в неймовірному стрибку ліквідував загрозу. Відповідь «лідерів» не забарилася. Це Мартинюк невідпорним ударом в правий верхній замкнув чудову скидку Малишевського – 1:0. Відразу перевагу своєї команди міг подвоїти Токарчук, однак рятівником «Тетри» в цьому епізоді виступив Стасюк, який в останній момент виніс сферу з лінії порожніх воріт. Відмінну нагоду відзначись мав активний Мартинюк, проте не зумів у ближньому бою переграти Лозінського. Номінальні гості діяли переважно другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки. Ця тактика невдовзі почала давати результат, адже «лідери» зривали швидкі випади опонента лише ціною фолу, і як наслідок, перевищили допустимий ліміт порушень і під завісу тайму отримали десятиметровий удар у свої ворота. «Дабл-пенальті» взявся виконувати Калошин, і холоднокровним пострілом в праву «шістку» відновив паритет – 1:1.
Не менш цікавим був і другий тайм. Вивів свою команду вперед у рахунку Ситнік, який ефектно обікрав Стасюка і потужним ударом із-за меж карного майданчика не залишив голкіперу жодних шансів – 2:1. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Малишевський відгукнувся на чудову передачу врозріз від Мартинюка, і прицільним пострілом в правий верхній кут змусив капітулювати Лозінського – 3:1. «Лідери» не зупинялися на досягнутому. В наступній атаці закріпив перевагу своєї команди невтомний Малишевський, який з кількох метрів переправив сферу у сітку після зразкового прострілу Мартинюка на дальню стійку – 4:1. Довів рахунок до розгромного Мартинюк, який з кількох метрів розстріляв голкіпера після скидки Хамдамова – 5:1. Підопічні Романа Шевчука продовжували діяти першим номером, даруючи своєю видовищною грою неабияке задоволення багаточисленним вболівальникам. Гол-шедевр записав у свій актив Романюк, який спочатку в блискучому стилі покрутив хребці захиснику опонента, а потім ефектним ударом із-за меж карного майданчика підсік сферу точнісінько у праву «дев’ятку» - 6:1. Віддамо належне «Тетрі», яка не опустила руки, і в наступній атаці скоротив розрив у рахунку Калошин, який вдруге у цій зустрічі холоднокровно реалізував дабл-пенальті – 6:2. Через декілька хвилин ще один м’яч відквитав Пампурак, який блискуче зіграв на підборі, і невідпорно пробив зльоту у дальній кут – 6:3. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Хамдамов відгукнувся на чудову скидку Ситніка, і потужним ударом вдотик вколотив сферу у ліву «дев’ятку» - 7:3. Гості активізувалися, і зусиллями Михальчука змогли скоротити розрив у рахунку, однак останнє слово в цій грі все одно залишилося за «лідерами»: Мартинюк влучним пострілом оформив хет-трик і встановив підсумковий рахунок у цій зустрічі – 8:4 на користь «Спортлідера-2», який закріплюється на третій сходинці та за три тури до завершення групового етапу здобуває заповітну путівку у плей-офф.
«Конфермат» - «Епіцентр-К» - 7:4 (3:3)
Арбітри: В. Папірович, Бондарь
Голи: Гвіанідзе (5, 54), Кандзьолка (24), Сендель (25, пен.), Богданов (46), Дубчак (46), Шум (54) – Олянчук (10), Овчинніков (12), Гончарук (21), Безвещук (53)
«Конфермат»: Черепанський, Чиж, Шум, Дубчак, Кандзьолка, Атласюк, Гвіанідзе, Ціх, Козелко, Богданов, Крохан, Сендель
«Епіцентр-К»: Остяк, Гончарук, Юхимчук, Олянчук, Безвещук, Самсонюк, Овчинніков, Слівінський, Лисий
Активніше гру розпочали господарі, і невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Гвіанідзе потужним ударом в ліву «шістку» із-за меж карного майданчика не залишив Остяку жодних шансів – 1:0. Подвоювати перевагу своєї команди повинен був Сендель, однак страж воріт «Епіцентру-К» ціною надзусиль зміг врятувати свою команду від вірного голу, зреагувавши на удар впритул у виконанні нападника «конферматівців». Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Олянчук відгукнувся на зразкову передачу Самсонюка з ауту, і холоднокровним пострілом в дальній кут відновив паритет – 1:1. Окрилені забитим м’ячем гості перехопили ініціативу, і швидко схилили шальки терезів на власну користь. Активний Олянчук розкішною передачею вивів на ударну позицію Овчиннікова, і той потужним ударом з гострого кута змусив капітулювати Черепанського – 1:2. Не встигли «конферматівці» як слід прийти в себе, як вже знову вимушені були розпочинати з центру майданчика. Це Гончарук обігрався в стіночку із Самсонюком, і вдотик пробив у ліву «шістку» - 1:3. Віддамо належне господарям, які не знітилися, і майже відразу скоротили розрив у рахунку до мінімуму. Це Кандзьолка ефектним ударом з розвороту замкнув націлену передачу у виконанні Сенделя – 2:3. Під завісу тайму голкіпер «Епіцентру-К» недозволеним прийомом зупинив Гвіанідзе, і арбітр невагаючись, вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Сендель, і хоч Остяк вгадав напрямок удару, однак врятувати від пропущеного голу свою команду не зміг – 3:3.
Другий тайм був не менш цікавим. З перших хвилин господарі заволоділи ініціативою, і розпочали відчайдушний штурм воріт «Епіцентру-К». Відмінну нагоду відзначитись мав Богданов, який потужним пострілом у нижній кут із-за меж карного майданчика замикав скидку Шума, однак в цьому епізоді за гостей зіграв каркас воріт. «Конфермат» продовжув діяти першим номером, і в наступній атаці свою команду вперед у рахунку вивів невтомний Богданов, який з кількох метрів вразив фактично порожні ворота після філігранного пасу Сенделя. Не встигли номінальні гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Чудово зіграв на дальній стійці Дубчак, замкнувши зразковий простріл Козелка – 5:3. Підопічні Віктора Власова не опустили руки, і через декілька хвилин розрив до мінімуму скоритив Безвещук, який невідпорним ударом в лівий верхній кут замкнув ефектну скидку Олянчука – 5:4. «Епіцентр-К» кинувся рятувати матч, перейшовши на гру в п’ять польових. Відзначимо, що ця тактика жодних дивідендів не принесла. Навпаки, Шум та Гвіанідзе двома влучними ударами у порожні ворота закріпили підсумкову перевагу господарів – 7:4 на користь «Конфермату», який закріплює своє лідерство та достроково виходить у плей-офф.
«Спортлідер-3» - «Ковчег» - 6:3 (3:1)
Арбітри: Бондарь, В. Папірович
Голи: Шеремета (23, 48), Власович (25, 54), Глас (27), Розпаченюк (36) – Гуралечко (11), Шитенков (37), Штолько (52)
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Власович, Глас, Рибчинський, Філь, Шевчук, Рудюк, Шеремета, Яремчук, Розпаченюк
«Ковчег»: Підгорний, Гуралечко, Шитенков, Стець, Леонов, Жук, Штолько, Пробитий, Дячук
Завершував програму восьмого туру поєдинок між командами, які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці – «Спортлідер-3» приймав «Ковчег».
Перший небезпечний момент в грі створили гості. Відкривати рахунок міг Стець, який потужним пострілом в ліву «шістку» замикав свій фланговий прохід, однак Алексейчуку в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. «Лідери» відповіли дальнім ударом Гласа – за «Ковчег» в цьому епізоді зіграла стійка воріт. Відповідь гостей не забарилася. Леонов втік на побачення із голкіпером, і холоднокровним ударом цілив у праву «шістку», однак на щастя для «Спортлідера-3» влучив у стійку. «Ковчег» діяв переважно другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і невдовзі ця тактика принесла результат. Гуралечко відгукнувся на зразкову передачу Стеця на дальню стійку, і невідпорно пробив з кількох метрів у ліву «дев’ятку» - 0:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій господарів, які розпочали справжній штурм воріт свого опонента. Час від часу Підгорному вдавалося рятувати свою команду, проте під завісу тайму активні атакувальні дії «лідерів» дали свої плоди. Відновив паритет Шеремета, який ефектно пробив у верхній кут після скидки Власовича – 1:1. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були вимушені розпочинати з центру майданчика. Рибчинський чудовою передачею вивів на ударну позицію Власовича, і той зусиль партнера не змарнував – 2:1. «Спортлідер-3» продовжував діяти першим номером, і на останніх секундах першої половини зустрічі закріпив перевагу своєї команди її граючий тренер, Артем Глас, який потужним ударом із-за меж карного майданчику в праву «шістку» не залишив голкіперу жодних шансів – 3:1.
В дебюті другого тайму довів рахунок до розгромного Розпаченюк, який блискуче зіграв на перехопленні, і невідпорним пострілом в дальній кут змусив капітулювати Підгорного – 4:1. Гості не знітилися, і через декілька хвилин Шитенков прицільним ударом з гострого кута скоротив розрив у рахунку – 4:2. Впродовж наступної хвилини команди обмінялися результативними випадами. Закріпив перевагу «лідерів» Шеремета, який ефектно у падінні пробив у нижній кут після зразкового прострілу Гласа на дальню стійку. Відповідь «Ковчега» не змусила на себе довго очікувати. Скоротив розрив до двох м’ячів Штолько, який в холоднокровному стилі реалізував вихід віч-на-віч із Болістовським – 5:3. Однак останнє слово в цій зустрічі все одно залишилося за «лідерами» - Власович потужним ударом у верхній кут завершив блискучий рейд по лівому флангу у власному виконанні – в підсумку впевнена перемога «Спортлідера-3» з рахунком 6:3, яка дозволяє підопічним Артема Гласа за три тури до завершення групового етапу здобути заповітну путівку у плей-офф.
Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо