emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
17 Лютого 2014 Олександр Таран 1591

Преміум-ліга: переконливі перемоги лідерів
Заключні поєдинки 10-ого туру ознаменувалися впевненими перемогами фаворитів
Добіг до свого логічного завершення 10-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Сьогодні відбулися три заключні поєдинки десятого ігрового дня, і хоч у них особливих несподіванок не сталося, вони сповна потішили багаточисленних вболівальників видовищною грою та зливою забитих м’ячів. Про це все далі у нашому огляді.
«Спортлідер-2» - «Агрон-Королівський смак» - 1:3 (0:1)
Арбітри: А. Папірович, В. Папірович
Голи: Давидний (30) – Беркита (23, 30), Пліс (46)
«Спортлідер-2»: Стаднік, Тимощук, Малишевський, Жаріков, Хамдамов, Токарчук, Ситнік, Нік, Давидний, Мартинюк, Соколюк, Романюк
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Карпа, Пліс, Беркита, Данилюк, Цінчик, Юрчак, Паламар, Мещишин
Попередження: Мартинюк (11), Малишевський (29), Тимощук (54) – Костів (54)
Вилучення: Малишевський (30, повторне попередження)
Активніше гру розпочали господарі, які з перших хвилин розпочали відчайдушний штурм захисних редутів тернополян. Відкривати рахунок міг Мартинюк, який блискуче з розвороту пробивав у ліву «шістку», однак Бритковський в неймовірному стрибку зумів ліквідувати загрозу. «Лідери» продовжували домінувати, і в наступній атаці забивати повинен був Токарчук, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після націленої скидки Романюка на дальню стійку. Команда із Тернополя діяла переважно другим номером, очікуючи свого шансу у контатаках. Одну з них влучним ударом міг завершувати Цінчик, проте в цьому епізоді за номінальних господарів зіграла хрестовина, у яку прийшовся гарматний постріл Вадима. Паперовський і компанія не зупинилися на досягнутому, і вже через декілька хвилин змогли повести у рахунку. Беркита відгукнувся на зразкову передачу Паламара, і прицільним пострілом з гострого кута не залишив жодних шансів Стадніку – 0:1. «Лідери» активізувалися, і ще до перерви цілком могли відновити статус-кво, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Бритковський, який парирував «мертвий» м’яч після гарматного удару Токарчука, а потім зреагував на добивання впритул у виконанні Романюка.
Друга половина зустрічі була не менш цікавою. Вже в її дебюті залишив номінальних господарів у меншості Малишевський, який не зміг стримати свої емоції, і отримавши заслужені два «гірчичники» протягом хвилини закономірно побачив перед собою червоне світло. Тернополяни таким «подарунком» скористалися вмить. Юрчак чудово відпасував у центр карного майданчика, де Беркита зусиль партнера не змарнував – 0:2. «Лідери» не опустили руки, і вже в наступній атаці зусиллями Давидного скоротили розрив у рахунку до мінімуму – 1:2. Підопічні Романа Шевчука перехопили ініціативу, і розпочали створювати гольові моменти біля володінь Бритковський, однак страж воріт тернополян двічі врятував свою команду, парирувавши «мертві» м’ячі після вбивчих ударів у верхній кут у виконанні Жарікова та Ситніка. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Пліс блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Костіва, і ефектно в падінні переправив сферу у лівий нижній кут – 1:3. «Спортлідер-2» пішов ва-банк, розпочавши діяти з п’ятим польовим гравцем і затиснувши у лещата оборону тернополян, однак в цей день Бритковський діяв вище всяких похвал, ловивши і відбивавши все, що летіло у ствір воріт. У підсумку – впевнена перемога «Агрону-Королівського смаку» з рахунком 3:1, яка дозволяє тернопільському клубу закріпитися на третій сходинці у табелі про ранги.
«Епіцентр-К» - «Ковчег» - 7:0 (3:0)
Арбітри: А. Папірович, Божко
Голи: Самсонюк (14), Олянчук (19), Юхимчук (20, 49), Лисий (33), Овчинніков (34), Гарієвський (52)
Продовжував програму 10-ого туру двобій між «Епіцентром-К» та «Ковчегом».
Активніше розпочали гру господарі, які з перших хвилин розпочали діяти першим номером. Відкривати рахунок повинен був Олянчук, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із Підгорним. Близьким до забитого голу був Самсонюк, проте страж воріт «Ковчегу» знову видав неймовірний сейв, зреагувавши на надпотужний постріл Олександра у верхній кут. Гості огризнулися в контратаці. Забивати міг Стець, який блискуче з розвороту цілив у праву «шістку», однак в цьому епізоді «Епіцентр-К» виручила від неприємностей стійка воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Гарієвський розкішною передачею вивів на ударну позицію Самсонюка, і той невідпорним ударом з носка під поперечину не залишив голкіперу жодних шансів – 1:0. Не встигли номінальні гості як слід прийти в себе, як вже знову були вимушені розпочинати з центру майданчика. Це Олянчук обігрався у стіночку із Безвещуком, і точним пострілом з кількох метрів подвоїв перевагу своєї команди – 2:0. Підопічні Віктора Власова продовжували домінувати, і ще до перерви змогли довести рахунок до розгромного. Це Юхимчук відгукнувся на чудову передачу Безвещука у центр карного майданчика, і вдотик пробив у ліву «шістку» - 3:0.
В другому таймі ігровий малюнок істотних не змін не зазнав. Скоротити розрив у рахунку міг Шитенков, який потужно з розвороту пробивав у правий нижній кут, однак вкотре в цьому матчі за номінальних господарів зіграв каркас воріт. Відповідь «Епіцентра-К» не змусила на себе довго очікувати. Гарієвський розкішною передачею знайшов у центрі карного майданчика Лисого, і тому не склало особливих зусиль з кількох метрів вразити фактично порожні ворота – 4:0. Закріпив і до того вагому перевагу своєї команди Овчинніков, який елегантним пострілом з гострого кута замкнув філігранну скидку Самсонюка – 5:0. Підопічні Віктора Власова продовжували діяти першим номером, і ще двічі до фінальної сирени змогли розписатися у воротах суперника. Спочатку оформив дубль Юхимчук, який вколотив сферу під перекладину після передачі Безвещука, а масну крапку в грі поставив Гарієвський – у підсумку перемога «Епіцентра-К» з рахунком 7:0, яка фактично виводить підопічних Віктора Власова у плей-офф наших змагань.
«Спортлідер-3» - «Тетра» - 7:2 (6:0)
Арбітри: Божко, А. Папірович
Голи: Власович (3, 13, 26), Атаманюк (22), Шеремета (22, 53), Розпаченюк (24) – П. Терлецький (36), Ахмедов (42)
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Глас, Рибчинський, Розпаченюк, Власович, Шеремета, Філь, Атаманюк, Цилепа
«Тетра»: Лозінський, Калошин, Кузьмін, Скалій, Ахмедов, Тимощук, П. Терлецький, Заморока, Ярош, Стасюк, Пампурак
Попередження: Рибчинський (49)
Завершувало 10-ий тур протистояння за участю «Спортлідера-3» та «Тетри».
Відкривати рахунок міг Атаманюк, який ефектно пробивав у праву «шістку» після скидки Власовича, однак в цьому епізоді за номінальних гостей зіграла стійка воріт. «Лідери» продовжували діяти першим номером, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Гол-шедевр записав у свій рахунок Власович, який обіграв двох захисників і невідпорно пробив з розвороту у ліву «дев’ятку» - 1:0. В наступній атаці подвоювати перевагу своєї команди міг Рибчинський, проте сфера після його удару влучила у стійку. Гості не знітилися, і створили декілька стовідсоткових нагод для того, аби змінити цифри на табло, однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Алексейчук, який раз-по-раз рятував свою команду від неприємностей після гарматних пострілів Калошина та Пампурака. Відоме футбольне правило спрацювало майже відразу. Атаманюк філігранною передачею вивів на ударну позицію Власовича, і той невідпорним пострілом під поперечину не залишив Лозінському жодних шансів – 2:0. Не встигли номінальні гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Атаманюк точним ударом завершив блискучу багатоходівку своєї команди – 3:0. «Лідери» не прагнули зупинятися на досягнутому, і в ті хвилини буквально «розривали» свого візаві на майданчику. Довів рахунок до розгромного Шеремета, який блискуче зіграв на перехопленні, і невідпорно пробив з гострого кута у ліву «шістку» - 4:0. Через хвилину лік своїм забитим м’ячам у зустрічі вікдрив Розпаченюк, потужним пострілом під поперечину після скидки Гласа не залишивши голкіперу жодних шансів – 5:0. «Спортлідер-3» продовжував домінувати, і ще до перерви довів рахунок до непристойного. Атаманюк розкішною передачею вивів Власовича на побачення із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував – 6:0.
Друга половина була не менш цікавою. «Тетра» з перших хвилин заволоділа ініціативою, розпочавши створювати гольові моменти біля воріт «лідерів». Скорочувати розрив у рахунку міг Кузьмін, однак не зумів в ближньому бою переграти Алексейчука. В наступній атаці міг забивати Калошин, проте в цьому епізоді господарів від неприємностей виручила стійка. Підопічні Юрія Черенкова не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Павло Терлецький відгукнувся на розкішну передачу Замороки, і ефектним ударом в лівий верхній кут змусив капітулювати голкіпера господарів – 6:1. Через декілька хвилин скоротив розрив у рахунку активний Ахмедов, який холоднокровно пробив повз Алексейчука після скидки Пампурака – 6:2. Однак останнє слово в цій зустрічі все одно залишилося за підопічними Артема Гласа. Шеремета потужним пострілом під поперечину замкнув чудову передачу Атаманюка, і встановив підсумкові цифри на табло – більш ніж переконлива перемога «Спортлідера-3» з рахунком 7:2, який зберігає за собою другу сходинку у турнірній таблиці.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо