emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Лютого 2014 Аналітик 3418 1

.Регіональний вовк Лабазюк зовсім зубожів та одягає овечу шкуру

Народний депутат України VII-го скликання від Хмельниччини Сергій Лабазюк, здається, зовсім збіднів. Цими днями на сайті свого телеканалу TV-7 він розмістив прохання усім небайдужим хмельничанам приносити йому лікарські засоби, які той начебто буде передавати на київський Майдан.

У своєму сльозливому зверненні до хмельничан Сергій Петрович обурюється діями «так званих “тітушок”, які не тільки травмували беззбройних людей, але й перешкоджали можливості надання їм медичної допомоги». При цьому нардеп жодним чином не засуджує людей, котрі, за його словами, спричинили «чорну сторінку в нашій історії».

Щоправда, такий осуд виглядав би дуже дивно, адже по суті самого Лабазюка також можна з упевненістю вважати причетним до кривавих подій, які нині діються в країні. Саме Сергій Петрович, будучи «позафракційним», фактично завжди у Верховній Раді голосував разом з Партією регіонів. Це неважко прослідкувати, зазирнувши на офіційний..

сайт ВР.

Саме Лабазюк та йому подібні, щомісяця везучи гроші в регіональний «общак», є винуватцями кривавих подій в Києві, Хмельницькому та по усій країні. Саме за ці гроші зараз фінансуються «тітушки». До того ж, за словами кількох активістів Хмельницького Майдану, саме помічники Лабазюка вербували «тітушок» в Хмельницькому та Волочиську.

Відчувши, що «пахне смаляним» і вочевидь злякавшись за своє здоров’я та майно, нардеп-невдаха тепер хоче показати свої «гуманні та патріотичні цінності». Він просить людей скинутись йому на ліки для Майдану (невже всі свої гроші вже вивозив Януковичу?), але це виглядає щонайменше смішно. Було б смішно, якби не було так сумно.

http://www.youtube.com/watch?v=nqEUZUa0KFc

Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Галина23.02.2014 13:46 Вночі, 22 лютого, Віолета Лабазюк  підтвердила, виступаючи по телебаченню, що 21 лютого Сергій Лабазюк відправив перший бус з допомогою майдану у Київ. Мабуть Янукович уже втік з Києва і щоб добро не пропало, Лабазюк перенаправив бус на МАЙДАН. А де він був до 21 лютого? Він робив вище вказані дії.

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо