emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Лютого 2014 Саша 1546

«Спортлідер-2» здобуває нічию у Львові
У виїзному поєдинку 10-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Віктора Мглинця розійшлися миром із львівською «Енергією-2»

Сьогодні дублююча команда флагману хмельницького футзалу, ФК “Спортлідер-2″, провела свій черговий поєдинок. У виїзному поєдинку 10-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги підопічні Віктора Мглинця протистояли на виїзді львівській «Енергії-2».

Активніше розпочалу гру львів’яни, які при шаленій підтримці рідних трибун з перших секунд зустрічі розпочали відчайдушний штурм воріт подолян, проте «лідери», які грали в ті хвилини переважно грали другим номером, не лише чудово діяли у захисті, а й при першій ліпшій нагоді не вагалися турбувати Пітулю. В першій половині зустрічі обидва колективи створили вдосталь моментів для взяття воріт, однак як суперники не старалися, перевтілити їх у забиті м’ячі їх так і не вдалося.

Основні події відбулися у другій половині гри. Виводити подолян вперед у рахунку повинен був Філь, однак не зумів із забійної позиції вразити фактично порожні ворота. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Кузь влучним ударом завершив блискавичну контратаку «Енергії-2» – 1:0. Віддамо належне підопічним Віктора Мглинця, які не знітилися, і через декілька хвилин змогли відновити статус-кво. Мартинюк відгукнувся на зразкову скидку Філя, і невідпорним пострілом в дальній нижній кут не залишив Пітулі жодних шансів – 1:1. Не встигли львів’яни як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Страж воріт «енергетиків» парирував «мертвий» м’яч після удару Власовича, однак першим на добиванні виявився активний Філь, якому не склало особливих труднощів з кількох метрів переправити сферу у сітку – 1:2. Галичани, заведені палкою підтримкою рідних трибун, кинулися відіграватися, і під завісу поєдинку зусиллями Косенка змогли врятуватися від поразки – 2:2.

У підсумку – бойова нічия з рахунком 2:2, яка дозволяє «Спортлідеру-2» завершити першу частину сезону на підсумковому четвертому місці зони «Захід».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо