emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Квітня 2018 РПЛ 788

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Свиней у владі багато, а у селах майже не залишилось
Через використання пальмової олії у продуктах харчування страждає не тільки економіка України, але і здоров’я нації. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Українці купують маргарин за 8 гривень, а потім платять по 80 тисяч за сеанс хіміотерапії, коли отримують онкологічні захворювання. Тому ми добиваємося заборони пальмової олії у продуктах харчування і комітет аграрної політики підтримав наш законопроект. Це дасть можливість відновити тваринництво на селі та припинити постачання імпортного м’яса і молока, а також збереже здоров’я українців. Нехай ту пальмову олію їдять мавпи, які сидять на пальмах, а українці повинні їсти якісну українську продукцію!», - наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ підкреслив, замість того, щоб позбавляти селян заробітку, влада має підтримувати фермерів.

«Багато свиней при владі, але мало – у селі. І корів майже не залишилось. Тому ми добиваємося відновлення програм підтримки тваринництва. Для цього ми пропонуємо цілий ряд заходів, зокрема, запровадження аграрно-сировинного збору на експорт зерна. Минулого року з України вивезли 43 мільйони тонн зернових замість готової продукції. Заробили на цьому 3 мільярди доларів. Для порівняння, того ж минулого року Україна продала соняшникової олії на 4 мільярди доларів. Тобто, коли ми відновимо агропереробку у селі, то ми будемо мати не 3 мільярди доларів, а, як мінімум, 13. А це робочі місця та зарплати для селян», - пояснив Ляшко.

Також політик розповів, як припинити трудову міграцію українців за кордон.

«У Польщі мінімальна зарплата 500 євро, а в Україні – 120. Тому українці і їдуть на заробітки за кордон – у Польщу, Італію, Португалію. Скоро у нас нікому буде на полі трактором виорати землю або кладку покласти у будинку. Єдина можливість зупинити міграцію – це радикальне підвищення зарплат і пенсій. Люди отримують копійчані зарплати, тому і пенсії у них будуть копійчані. І ніяка реформа не це не виправить. Щоб отримувати високу пенсію – треба піднімати зарплати», - підкреслив народний депутат.

Крім того, Олег Ляшко виступив категорично проти заборони продажу фермерського молока та м’яса.

«Ці ідіоти, які хочуть заборонити продаж молока і м’яса, абсолютно не знають, чим живуть селяни. Люди в селі годують свої сім’ї завдяки продажу картоплі, молока чи поросят. Хто хоче заборонити купувати у селян молоко і м’ясо під приводом того, що воно неякісне – всі на українському молоці й виросли. Рожевощокі та пузаті. Дорвалися до влади, вже п’ють не молоко, а віскі. А українцям як виживати? Тому ми вимагаємо від уряду скасувати заборону на продаж молока і м’яса у селян», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо