emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Квітня 2018 РПЛ 837

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Я хочу, щоб діти всього світу жили під мирним небом
Невиконання Будапештського меморандуму призведе до ядерного апокаліпсису і світ має зрозуміти ці загрози. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, підбиваючи підсумки роботи 11-го Київського Безпекового форуму.

«Відмова України від ядерної зброї була стратегічною помилкою. Тому що Будапештський меморандум і гарантії, які в ньому передбачені, не варті паперу, на якому були підписані. Україна по всьому світу побирається і просить захисту від російської агресії. Крім того, невиконання Будапештського меморандуму провокує розповсюдження ядерної зброї в світі і це найбільша проблема. Тому що я хочу, щоб українські діти і діти всього світу жили під мирним небом. На жаль, навіть Саудівська Аравія сьогодні оголошує про плани щодо виготовлення ядерної зброї, як відповідь на погрози Ірану. Тому єдина можливість зупинити розповсюдження ядерної зброї – це виконання Будапештського меморандуму», - вважає лідер РПЛ.

Олег Ляшко переконаний, що країни-підписанти Будапештського меморандуму повинні продемонструвати всьому світу, що міжнародні договори працюють.

«Виходить, що сьогодні єдина можливість добитися виконання законів – це мати ядерну кнопку. Це дорога до ядерного апокаліпсису. Так не повинно бути. Але, на жаль, ми бачимо, що сильні світу цього не здатні домовитися між собою. Від цього страждають у кожному куточку світу. Ми живемо в глобальному світі і всі повинні розуміти, що ті події, які відбуваються в Україні, впливають не лише на безпеку нашої країни, а й Європи та всієї земної кулі. І не покарання агресії провокує нові жертви та нові кровопролиття», - наголосив Ляшко.

Світ має об’єднатися задля миру, переконаний політик. І прикладом цього повинна стати Україна.

«У 2008 році Росія напала на Грузію. Світ нічого не зробив, щоб її захистити. Але, як казав класик: «По ком звонит колокол?». Слідом за Україною буде Прибалтика, Польща, інші країни Євросоюзу. Стаття №5 угоди про створення НАТО передбачає колективну безпеку: коли нападають на одну країну – заступаються за неї всі інші. Якщо ця стаття не діятиме, це призведе до підриву всіх основ безпеки, хаосу та прірви військового протистояння. Фактично до Третьої Світової війни. Я хочу зупинити це сповзання у прірву. Тут, в Україні, ми маємо це зупинити!», - підкреслив лідер РПЛ.

Щоб з Україною рахувалися у світі – вона повинна бути сильною. А сильна країна неможлива без сильної економіки, переконаний Олег Ляшко.

«Бідні, голодні і босі ніколи не бувають сильними – тільки слабкими, бо ходять і побираються. Тому ключове для національної безпеки – це економічний розвиток, робочі місця, достойні зарплати і пенсії. Це головні складові національної безпеки. Можна ухвалити будь-який закон, але коли мільйони людей їдуть на заробітки за кордон, а країна немає грошей на армію та дипломатію – всі закони не варті паперу, на якому підписані», - підсумував політик.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо