emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Лютого 2019 Наконечний Олексій Володимирович 1886

В середу, 5 лютого, військовослужбовці військової частини А4239 у рамках проекту «Стань донором – подаруй краплю надії!» разом із жителями нашого міста, у Хмельницькій обласній станції переливання крові, долучилися до акції добровільної здачі крові для журналістки та волонтерки Лазаренко Олександри.
Нажаль діагноз дівчини дійсно страшний – гостра лімфобластна лейкемія, тобто рак крові. Тому їй потрібна підтримка і найменше, що готові дати наші армійці – це власну кров. Військові добре пам’ятають слова присяги на вірність народу України і ту допомогу яку надавала громадськість у найтяжчі періоди російсько - української війни. Тож, коли постало питання допомогти волонтерці бажаючих виявилося більш ніж достатньо, однак не всі змогли долучитися до здачі, так як у приміщенні Хмельницькій обласній станції переливання крові черга стояла до 1-ї години дня, тобто кінця часу прийому крові та її компонентів.
Наші військовослужбовці регулярно долучаються до подібних акцій, минулого разу, два тижні тому, понад 80 військовослужбовців військової частини А4239 долучилися до добровільної акції здачі крові та її компонентів. Значно більше військовослужбовців нашої частини виявили бажання поділитись частинкою себе та допомогти людям, що цього потребують. Однак враховуючи специфіку несення військової служби далеко не усі бажаючі можуть долучитись у рамках акції. Так трапилося і цього разу, значна частина бажаючих здати кров вже робила це 2 тижні тому, а для її відновлення організму людини потрібно як мінімум 2 місяці, тож хлопцям доведеться зачекати.
Минулого року військовослужбовцями нашої частини було проведено тиждень здачі крові у ході якого понад 150 військовослужбовців поділилися частинкою себе та допомогли людям, що цього потребують. Загалом наші військові тоді здали понад 50 літрів крові.
Командування та особовий склад військової частини А4239 бажає Олександрі якомога швидшого одужання та перемоги над хворобою.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо