emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Жовтня 2020 "Відкривай Україну" 2020 освітній проєкт 1352

Нове майбутнє. В Україні проходить найбільший освітній марафон для школярів Відкривай Україну

Фундація соціальних інновацій З країни в Україну проводить 4-ий освітній всеукраїнський проєкт Відкривай Україну-2020. Це єдина повноцінна програма національного рівня з інтеграції підлітків в суспільство, в основі якої лежать принципи геймифікованого підходу до навчання та командної роботи школярів 7-11 класів. Проєкт проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти та науки України. Програма залучає до участі понад 6,5 тисяч учасників та 650 команд з понад 300 міст та сіл України.

Мета проєкту - створити середовище для розвитку підлітків міст України, у якому вони набувають необхідних умінь та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом - у місті. Надзадача в соціальному контексті: сформувати в українському суспільстві соціальну звичку змінотворця: побачив проблему, усвідомив її значення, зібрав однодумців і доклав зусиль до вирішення.

Переможці проєкту Відкривай Україну 2020 отримають можливість поїхати у навчальну поїздку закордон, щоб дізнатись, як їхні однолітки змінюють свою країну, та розповісти про власний досвід реалізаці власних проєктів.
Фінал проєкту відбудеться 13 листопада у форматі унікальної масштабної онлайн-події на гейміфікований платформі Z.Lab. З початку сезону учасники проєкту сумлінно вчились, виконували завдання та втілювали свої неймовірні задуми та ідеї в громадах своїх рідних міст та сіл, тепер команди зберуться разом, щоб позмагатись за супер призи фіналу.

Під час пітчингу фіналістів проєкту у гостей буде змога познайомитись з найкращими проєктами сезону Відкривай Україну 2020, а також бути гостем на унікальній масштабній онлайн-події - молодіжному концерті, присвяченому фіналу найбільшого освітнього проєкту в Україні. На концерті-нагородженні виступатимуть артисти та офіційні запрошені особи. Ігровий простір дозволить фіналістам та гостям проєкту відчути унікальну атмосферу гри та фану, адже вона створена розважити та дарувати емоції, значно відмінніші від звичних онлайн подій. Подорожувати віртуальним островом у формі ігрового персонажа, бути на звязку з іншими відвідувачами через голосові та звичайні чати, відвідувати численні ігрові локації - це одні з багатьох можливостей ігрової платформи, які розробники Z.Lab вдало вбудували у віртуальний простір та поєднали з звичайною соціальною активністю на заході.
Трансляції фіналу відбудуться онлайн на офіційних каналах проєкту в мережах Facebook та YouTube. Прийняти участь, стати гостем та підтримати проєкт Відкривай Україну-2020 це можливість для кожного формувати нову генерацію соціально активної, культурнозбагаченої та високорозвиненої молоді.

Програма публічної частини Фіналу Відкривай Україну
13 листопада 2020 року

10.00 - 12.00 - Пітчинг найкращих проєктів Відкривай Україну сезону 2020.
18.30 - 21.30 - Вечірній концерт та оголошення переможців.

Трансляції відбудуться онлайн на офіційних платформах проєкту:

на YouTube каналі Фундації соціальних інновацій З країни в Україну https://www.youtube.com/channel/UCOfLJraHiWSwJuU2XkqSyNw

Facebook сторінці проєкту Відкривай Україну https://www.facebook.com/vidkruvai.ukrainu

Організатор: благодійна організація Благодійний фонд Фундація соціальних інновацій З країни в Україну.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо