emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Січня 2021 Прес офіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 4057

У 19 ракетній бригаді Свята Варвара розпочато новий навчальний рік!
11 січня, у 19 ракетній бригаді, як і у всіх Збройних Силах України розпочався новий навчальний рік. З цієї нагоди для військовослужбовців, працівників та усіх тих, хто має відношення до 19 ракетної бригади Свята Варвара було знято відеоролик з настановами, постановкою завдань 2021 навчальний рік та привітаннями від командування та представників особового складу ракетної бригади.
З самого ранку усі підрозділи, окремо, з дотриманням карантинних вимог, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України та ухвалення його постанови Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 від 9 грудня 2020 року, вже переглянули даний ролик, а частину його фрагментів буде розміщено впродовж тижня на офіційній сторінці 19 ракетної бригади у мережі Facebook.
У своєму виступі командир ракетної бригади звернувся до військовослужбовців та працівників з настановним словом, визначив постановленні перед військовою частиною завдання на 2021 навчальний рік, подякував за сумлінне виконання обовязків і якісну військову службу та привітав усіх з нагоди початку нового навчального року.
Початок нового навчального року, як і календарного,- це у першу чергу шанс на отримання чогось нового, нових знань, умінь, досвіду, можливість досягти звершень, як у професійному, так і особистому відношенні. Тож цей шанс ми не маємо права втратити.
Обєм завдань, що визначені перед особовим складом частини на 2021 навчальний рік, досить значний і відповідальний. Ми ще більше рухатимемося у напрямку переходу на стандарти країн НАТО і створення професійного сержантського корпусу за його зразком. У нас вже запланований цілий ряд заходів направлений на підвищення бойової готовності та сумісності з військами країн НАТО.
З цілковитою упевненістю можу сказати, що і 2021 рік ми пройдемо, як і попередні роки з гідністю, виконуючи наш конституційний обовязок.
Я щиро вдячний усім Вам за Вашу важку, наполегливу військову працю: - зазначив командир 19 ракетної бригади Свята Варвара.
Після виступу командира частини слово мали представники особового складу частини.
Цього року ми мусимо відійти від нашої давньої традиції проведення загальної конференції, чи шикування з обговореннями, виступами та поставленням завдань на рік. Було б добре зібратися разом і обговорити усі питання, почути думку кожного, але ми мусимо в першу чергу дбати про збереження Вашого життя та здоровя і життя та здоровя Ваших родин. - офіцер командування 19 ракетної бригади Олексій Наконечний.
На завершальному слові військовий капелан, архімандрит, отець Даниїл звернувся з повчальним словом до особового складу, в якому наголосив на необхідності підвищувати свою навченість і тренованість та здійснювати свою службову діяльність у відповідності до Заповідей Христових.
19 ракетної бригади Свята Варвара запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо