emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Січня 2021 Пресофіцер 19 ракетної бригади "Свята Варвара" Олексій Наконечний 3109

Вчора, 21 січня 2021 року, було проведено вебінар з Хмельницьким міським центром зайнятості на базі платформи ZOOM за участі представників 19 ракетної бригади Свята Варвара для шукачів робочих вакансій нашого міста.
Даний захід вже далеко не перший і відбувається на постійній основі за спільної ініціативи директора Хмельницького міського центру зайнятості Тетяни Романівни та командування 19 ракетної бригади Свята Варвара.
В ході відео-зустрічі було продемонстровано презентаційний матеріал, доведено основні вимоги до майбутнього військовослужбовця за контрактом та переваги військової служби, як державної служби особливого характеру.
Офіцер ракетної бригади Олексій Наконечний спілкуючись з шукачами роботи розповів про наявність відповідних вакансій, умови несення військової служби, соціально-побутові умови на території частини, а також зазначив, що у частині забезпечені всі умови для проходження військової служби за контрактом.
Наявність досвіду, чи спеціальної підготовки не обовязкова. На даний момент існує ціла система підготовки та навчання фахівців за різноманітними спеціальностями. Служба за контрактом надає можливість карєрного зростання, підвищення рівня підготовки за військовою спеціальністю, а за потреби отримання нової спеціальності, більш необхідної Збройним Силам України. За останні, досить непрості роки, значно зріс рівень забезпеченості та професійної підготовки. У нас зявився безцінний досвіт і до самої підготовки підхід став значно серйознішим.
Значно змінився рівень фінансового та матеріального забезпечення військовослужбовців контрактної служби. Мінімальна заробітна плата від 10000 гривень для рядового складу. Військовослужбовцям надається матеріальне забезпечення (військова форма одягу літня та зимова, головні убори, натільна білизна, черевики трьох видів та інше), безкоштовне харчове забезпечення у робочі дні (за новими стандартами), додаткові гарантії в забезпечені житлом, щорічна основна відпустка терміном від 30 днів на рік. Також надається безкоштовне медичне забезпечення та страхування. Пенсійне забезпечення військовослужбовців на порядок вище ніж у цивільних і необхідна вислуга років для виходу на пенсію становить, згідно чинного законодавства, 25 років, а не 35, як у цивільному секторі. Контракти на проходження служби у Збройних Сил України можуть бути різного терміну.
Сучасний стан справ у державі, і ті загрози, що постійно нависають над самим існування нашої країни вимагають поглиблення взаємодії у питаннях оборони нашої Батьківщини. 19 ракета бригада Свята Варвара є частиною тієї грізної сили, що захищає нашу країну і стримує агресора від активних наступальних дій.
Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять твій дім.
Телефони для довідок: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.56
39.6
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо