ye-logo.v1.2

Хмельницьке "Динамо" провело свій останній домашній матч в 2012 році

Спорт 2001
Фото: sports.km.ua

"Нива" мінімально перемогла в Хмельницькому

Минули ті часи, коли матчі футбольних команд Хмельницького і Тернополя проходили безкомпромісно і видовищно, але перед звітною зустріччю знайшлись сміливці, які нагородили матч статусом "дербі". Але те, що було на футбольному полі, навряд чи заслуговувало такого епітету – чергові 90 хвилин млявого футболу на картопляному полі проводжали професійний футбол в місті в зимову сплячку.

Заради справедливості, в першому таймі команди ще обмінювались небезпечними моментами. Свої нагоди не використали і хмельничани, особливо варта згадати вихід один на дин Донгаузера, який нейтралізував Новак. Щоправда, неозброєним оком було видно, що клас виконавців у суперника трішки вищій, і в кінцевому рахунку саме цей фактор став ключовим. Зламав "Динамо" і гол майже в роздягальню. Це Гребінський подав з флангу, а Лазарик вдало зіграв на другому поверсі і пробив Фельде, реабілітувавшись за автогол в першому колі в матчі цих же команд.

Другий тайм розпочався зі справжньої навали динамівців. На якомусь куражі їм вдалося притиснути тернопільських гостей до своїх воріт, але Гончар і Тимченко довести до логічного кінця гольові моменти не змогли, а десь ближче до середини другого тайму господарі зупинились. До фінального свистка ще залишалось достатньо часу, та останні хвилини перетворилися на вічність. "Нива" була близька до того, щоб перемогти з більш впевненим рахунком, але вирішила банально поберегти сили і грамотно зіграла на результат. Свого результату підопічні Ігоря Яворського досягли, закріпившись на другій сходинці в турнірній таблиці.

Особливих емоцій ця поразка вболівальникам "Динамо2 не принесла. Всі ми прекрасно розуміємо, що це максимум, який може витиснути нинішній тренерський склад з цього підбору гравців, а лаяти когось і дорікати вже відверто набридло. Через тиждень в Херсоні Динамо закриє для себе перший етап чемпіонату і відправиться на зимівлю, яка знову не обіцяє нам нічого оптимістичного. Можливо, навесні ми вже "Динамо" не побачимо, тому тільки і залишається, що чекати.

"Динамо" - "Нива" 0:1
Гол: Лазорик, 41

"Динамо": Фельде, Андрєєв, Бєлов, Бичков, Остапенко, Мельник (Беринда, 66), Шимко, Руденко (Гончар, 42, Репа, 72), Шуляк (Осокін, 66), Донгаузер, Тимченко.

"Нива": Новак, Данищук, Лівіцький, Лазорик, Яневич, Гребинський (Шляховий, 90), Войтович, Маткевич (Януш, 89), Антонюк, Кабанов (Лакуста, 90+2), Османов (Кушка, 78).

Попередження: Беринда, 80, Остапенко, 84, Бєлов, 84 - Маткевич, 35, Кабанов, 39


Інформує  sports.km.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую