ye-logo.v1.2

Двоє юних хмельничан представили область на лижних гонках

Спорт 2306
Фото: sports.km.ua

Два змагання з лижних гонок Національного значення відбулися в Харкові.

Як інформує Поділля-центр, спочатку стартував Кубок України серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву й навчальних спеціалізованих закладів.

Представляли нашу область на Кубку двоє лижників Старосинявської ДЮСШ-Михайло та Богдана Мельничуки. У першій гонці-5 кілометрів класичним стилем Михайло був 4-тим, його старша сестра-11-тою. У наступному етапі-спринтерському забігу класичним стилем - Михайло у пролозі на тисячу метрів показав результат, що дозволив увійти до 12-ти кращих лижників та продовжувати боротьбу в півфіналі, а потім у товаристві 6-ти спортсменів змагатися і в фіналі. І-перемогти! Михайло Мельничук в середній віковій групі юнаків став володарем головної нагороди-Кубку України. Але на цьому лижник не припинив змагання.
У наступній гонц і- вільним стилем, так званому мас-старті, старосинявський спортсмен у числі ще двох юнаків на другому із 7-ми з половиною кілометрів відірвалися від решти 34-х суперників. Однак, надто вузький фінішний коридор не дозволив нашому земляку фінішувати одночасно з сумським та білоцерківським лижниками. Тому він посів 3 місце. Проте, Михайло і Богдана Мельничуки виступали не тільки в Кубку України, а й в чемпіонаті серед юнаків та дівчат. Тут у Михайла срібна медаль у першій же гонці на 7 з половиною кілометрів, та золото й звання чемпіона України--у спринті тисяча метрів вільним стилем! Результати Богдани скромніші, однак, вони такі, що дозволили спортсменці увійти до залікової зони та здобути нашій області очки. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую