ye-logo.v1.2

Райцентри сяятимуть вогнями

Спорт 1402
Фото: Ігор дячук

За рахунок бізнесменів, підприємств, установ та організацій

Новий рік – таке свято, котре без світла, вогнів, гірлянд та феєрверків не обійтися. Навіть найзаповзятіші консерватори не проти, аби у ці свята все мерехтіло, сяяло і переливалося різними кольорами. Й однієї ялинки, як правило, нам замало. Гірляндами, різнобарвним дощиком прикрашаємо свої оселі. Так само святково вбираються і міста. Однак, криза не дозволяє витрачати на забаганки багато грошей. Точніше, в місцевих бюджетах їх просто немає. Але ж свята хочеться! Тому мерії райцентрів просять допомоги у керівників організацій, підприємств, у бізнесменів. І наші міста таки сяють!
Нічні вулиці Старокостянтинова засяють різноманітними вогнями ілюмінацій та гірлянд. За розпорядженням міського голови всі підприємці на приміщеннях офісів, виробничих споруд та магазинів встановили світлові прикраси. В когось це звичайні ялинкові гірлянди, які переливаються різними вогнями, а в інших – неонові вивіски з вітальними написами. Проте, за словами мера Старокостянтинова Миколи Мельничука, цього року святкові ілюмінаційні наряди міста, на відміну від попередніх років, напрочуд скромні. Зате красиві та естетичні.
Із аналогічним закликом до бізнесменів, керівників установ, підприємств та організацій прикрасити місто різноманітними святковими вогнями звернулася й мерія Красилова. Над магазином «Бедрик» працюватиме неонове табло з біжучим рядком, на якому кожен бажаючий, звичайно за певну плату, зможе розмістити тексти привітань з новорічними святами для своїх рідних, знайомих та друзів. А працівники філії акціонерного товариства «Хмельницькгаз» прикрасять різнокольоровими святковими гірляндами ялинки, які ростуть біля адміністративного корпусу.
У Городку теж вогнями переливаються вікна та двері крамниць й різних організацій, засяяли гірлянди навіть на деяких деревах. І все – завдяки підприємствам міста.
А от у Волочиську вже традиційно освітлюють не лише головну ялинку міста, а й усю площу, а різнокольорові прапорці прикрашають центральні вулиці райцентру.
Різнокольорові вогні гірлянд засяяли і на окремих житлових будинках, господарі яких прагнуть надати своїм оселям святкового вигляду. А красилівчанин Григорій Гринчук, в знак вияву щирого кохання до дружини, ще минулого року встановив на фасаді свого будинку неонову композицію у формі величезного серця, яка протягом всіх новорічно-різдвяних свят буде сяяти яскраво-червоними вогнями.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую