ye-logo.v1.2

Тренер «Кременя»: «Динамо» попсує нерви не одній команді»

Спорт 2059
footboom.com
Фото: footboom.com

Головний тренер кременчуцького «Кременя» Сергій Свистун опісля матчу із хмельницьким «Динамо» був незадоволений змістом гри і навіть вирішив оштрафувати одного зі своїх футболістів.

Ще у червні Сергій Свистун очолював полтавську «Ворсклу», що виступає у Прем’єр-лізі. Зараз же є головним тренером команди «Кремінь», яку повинен вивести у Першу лігу.

Сергію Володимировичу, відчули контраст між Прем’єр-лігою та Другою лігою?
Ви самі ж і відповіли на своє запитання. Звичайно, контраст великий. Але нічого, будемо працювати.
Яке завдання стоїть перед командою на сезон?
Вихід у Першу лігу. Таке завдання поставило керівництво.
А чи реально команді його виконати?
Поки промовчу.
Важко далася гра у Хмельницькому?
Ви знаєте, перші матчі завжди важко даються командам. Хоча команда виконала те, що я просив. Розпочали з активного відбору м’яча на половині поля суперника, швидкий гол забили, ще два-три момент мали. Якби забили одразу і другий гол, то, мабуть, гра не була би такою нервовою. Хоча перевага була у нас, більше контролювали м’яч, не вистачило виконавської майстерності, бо ті моменти треба було реалізовувати, тоді було би простіше грати.
«Динамо» здивувало?
 Видно, що команда тільки-тільки зібралася, але й ми лише десять днів тому розпочали підготовку. Є свої нюанси, але хлопці молодці, старалися, віддавалися повністю грі. Я думаю, що пройде час і «Динамо» попсує нерви не одній команді.
У другому таймі ви випустили Кунєва, а потім замінили.
Він не виконав установку на гру. У нього було завдання грати ширше через фланги, а він поліз у центр, почав обігрувати, що не повинен був робити і не повертався у захист. Окрім цього він ще буде оштрафований за невиконання тренерської установки.
За п’ятибальною шкалою, на скільки зіграла ваша команда?
Я думаю, що сьогодні грали десь на три з плюсом. Ще є куди рости. Я знаю, що ми можемо краще грати. Дещо розслабило нас видалення і гол із пенальті. Хотілося більше агресії. У домашньому матчі повинні зіграти краще.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую