ye-logo.v1.2

Хмельницькі тхеквондистки «взяли» командне золото

Спорт 2106
Фото: Дмитра Скрипника

В останній день чемпіонату України подоляни виграли ще три медалі.

Відмінний результат продемонстрували наші тхеквондистки, які у командному виді змагань були найсильнішими та заслужено посіли першу сходинку призового п’єдесталу. Так, командне золото для Хмельниччини завоювали Тетяна Мулько (вага до 49 кілограмів), Наталія Пісоцька (вага до 57 кілограмів), Олександра Баранова (вага до 67 кілограмів) та Анна Горгулько (вага понад 67 кілограмів). А друга жіноча команда, у складі Яни Свідерської (вага до 57 кілограмів), Христини Щербань (вага до 67 кілограмів) та Віти Кривіцької (вага понад 67 кілограмів), здобула «бронзу».
Також третю сходинку призового п’єдесталу посіла і перша команда чоловіків: Олексій Шаталов (вага до 58 кілограмів), Валерій Михайловський (вага до 68 кілограмів), Сергій Назарчук (вага до 68 кілограмів), Сергій Чайка (вага до 80 кілограмів) та Євген Сас (вага понад 80 кілограмів).
Другий склад чоловіків фінішував лише п’ятим: Валерій Слугоцький (до 58 кілограмів), Павло Ляшко (до 68 кілограмів), Михайло Буденко (до 68 кілограмів), Артем Ситник (понад 80 кілограмів) та Дмитро Слупко (до 80 кілограмів).
Таким чином, за підсумками домашнього чемпіонату України з тхеквондо серед дорослих, представники Хмельниччини виграли п’ять золотих нагород, чотири срібних та шість бронзових.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую