ye-logo.v1.2

На чемпіонаті світу з бальних танців Даринка Сивак «танцювала» разом з батьками!

Спорт 1478

У переможців премії „Гордість країни-2008” Надії Вербицької та Івана Сивака народилася донька

Даринка – подарована Богом, народилася 26 червня в одному з київських пологових будинків шляхом кесаревого розтину. Вага немовляти – 3150 грамів, довжина – 51 сантиметр. Щасливий батько був присутній при появі Даринки на світ, і одразу ж її передали на руки таткові.
Нагадаємо, що цієї весни на чемпіонаті світу з бальних танців, що проходив у Голландії, мешканці Нетішина, майстри спорту міжнародного класу Надія Вербицька та Іван Сивак отримали золоті медалі. Через півроку на чемпіонаті світу в Білорусі вони, танцюючи на інвалідних візках, взяли золото вдруге, залишивши позаду тих, хто займається цим видом спорту вже давно. 
«Після «Гордості країни» Новий канал зробив нам сюрприз – ми отримали можливість народжувати в кращому київському пологовому будинку, а я – дозвіл бути присутнім при народженні донечки, – розповідає Іван Сивак. – Операцію робив Михайло Макаренко, лікар, котрий у 2006 році сам був номінований на цю премію за те, що в екстремальних умовах прийняв дитину вагою 500 грамів, і був визнаний «Лікарем року».
Коли нам вручали номінацію, Надя була вже на шостому місяці, і у відеозверненні Михайло Васильович запропонував нам свою допомогу».
Про дитину Надія та Іван мріяли давно, а хто то буде: хлопчик чи дівчинка, не мало значення. Але коли дружина завагітніла, Іван з самого початку сказав, що буде дівчинка, і так запевнив у цьому Надю, що про хлопчика не було й мови. 
Як розповів молодий батько, після чемпіонату світу, де вони отримали перше місце, Надя відчула «щось не те», але ще не була впевнена, що вагітна. Тому вони вирішили зробити тест, але не могли зрозуміти: дві рисочки – це означає вагіт-ність, чи навпаки. Тому додумались, що єдиний вихід – пройти тест тому, хто не може бути вагітним. Тобто, Івану.
«Я точно не був вагітним, і в мене була одна рисочка, а Надя – так, – сміється Ваня... – Значить, на чемпіонаті світу вона була вагітною! Тому я запропонував дружині подати в суд про порушення прав людини. Чому нашу доньку теж не визнали чемпіоном і не нагородили? Але жінка стримала мене, мовляв, нам нічого «не світить», адже танцювали ми в категорії, якої ще не  існує».
... У вівторок, 7 липня, щаслива родина в повному складі повернулася додому, в Нетішин. 




Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую