ye-logo.v1.2

На міжнародному фестивалі «Планета зірок» танцювальний ансамбль «Спалах» знову був кращим!

Спорт 2503

А ще хмельницькі танцюристи удостоїлися честі робити «Почесну алею» для гостей фестивалю

На міжнародному фестивалі «Планета зірок», що проходив у дитячому центрі «Артек», народний аматорський колектив України хореографічний ансамбль «Спалах» із Хмельницького, як завжди, отримав Гран-прі. Хмельничани виділилися ще при відкритті фестивалю – їм було доручено робити «Алею почесті» для міністрів із 20 країн СНД, які представили на фестиваль своїх учасників.
... Колектив тричі ставав чемпіоном України і двічі підряд (у 2007 та 2008 роках) - чемпіоном світу із сучасної хореографії. Юні танцюристи вже тричі нагороджувалися путівками до табору відпочинку «Молода гвардія», де традиційно проходить фінал всеукраїнського фестивалю «Світ талантів», і щоразу звідти привозили Гран-прі – найвище звання, практично, титул, отримати який дуже непросто.
… В позаминулому році виступ «Спалаху» так вразив севастопольців, що в червні минулого року мерія Севастополя запросила їх дати сольний концерт, який через супутникове телебачення «ОТV» транслювався на весь світ! Ведучими концерту були запрошені юні зірки з серіалу «Кадети».
А в Кіровограді танцюристів із Хмельницького одразу запросили на гала-концерт – єдиних – без стартового внеску. Продюсери заходу так і сказали: «Нехай ці діти покажуть, як вони танцюють і перемагають».
З конкурсу «Танцювальна хвиля», в якому брали участь 190 колективів з різних країн, «Спалах» привіз Гран-прі і спеціальну премію «Громадське визнання», яке дають лише видатним міжнародним артистам і ансамблям. Колектив навіть занесений у книгу рекордів Криму, оскільки за 9 місяців танцюристи представили 45 нових композицій. Такого ще не вдавалося зробити нікому! А в цьому році вже підготували 47. І це при тому, що в ансамблі працює всього три викладачі, які, до того ж, ще самі ставлять композиції: Павло, Олексій та Юлія Коневеги.
Крім того, як розповіла продюсер колективу Олена Коневега, у відбірковому турі фестивалю «Планета зірок», що проходив у «Артеку», режисерська група запросила юних танцюристів відкрити фінальний конкурс дитячого «Євробачення», виступати разом з Гайтаною та групою «Нью скул» на «Дні народження Артеку» та разом із солістом Національної опери Віктором Гурбою – в гала-концерті фестивалю «Таланти багатодітної родини».





 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую