ye-logo.v1.2

Карлівка виявилася неприступною для хмельницького «Динамо»

Спорт 1935
Фото: karpatskijobjektiv.com

Хмельничани, ведучи у рахунку, на власному полі програли команді з Полтавщини.

Гра рівних суперників. Саме так можна охарактеризувати матч між хмельницьким «Динамо» та ФК «Карлівкою». Команди досить часто «застрягали» у центрі поля, помилялися при передачах та грішили неточними ударами. Проте саме господарі поля першими відкрили рахунок. На 15-ій хвилині Андрій Сагайдак зі штрафного на правому фланзі навісив на дальню стійку воріт, де найвище усіх вистрибнув Володимир Плішка. Удар захисника «Динамо» голкіпер гостей відбити не зміг.
Зрівняти рахунок і, навіть, вивести свою команду вперед міг «карлівчанин» Сергій Подригуля. Але «десятка» ФК «Карлівки» двічі з «вбивчих» позицій пробивав куди завгодно, тільки не по воротах. Хоча команда з Полтавщини таки відновила паритет. Єгор Коваленко навісив з правого флангу, а м’яч візьми та й залети «за комірець» воротарю Ігорю Левченку у дальню «дев’ятку ».
Після перепочинку хмельничани двічі створювали «пожежу» у штрафному майданчику гостей, але, на жаль, до удару справа так і не доходила. Загалом малюнок гри не змінився. Атаки в обох командах були «беззубими», а півзахист не вирізнявся креативністю. За нічийної гри, саме «Карлівка» забила вдруге. Не без допомоги судді, який призначив пенальті у ворота «Динамо» нібито за гру рукою Вадима Папіровича. Ролан Погорельцев розвів по кутах м’яча та воротаря. А за хвилину до закінчення доданого часу Євген Співак влучно замкнув передачу Максима Гаврася у воротарський майданчик. 3:1 і гості повезли додому троє очок.
У наступному турі хмельницьке «Динамо» 14 жовтня поїде у гості до херсонського «Кристалу».

«Динамо» - ФК «Карлівка» 1:3 (1:1)
Голи: Плішка 15 – Коваленко 33, Погорельцев 89 (з пенальті), Співак 90+4.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую