ye-logo.v1.2

Хмельницькі “виші” визначили найкращих у більярді

Спорт 2438
Фото: Катерини Бабій

У турнірі змагалися шість вищих навчальних закладів та 58 спортсменів.

Більярдисти змагалися у дві сесії з пулу "Вісімка" та "Вільної піраміди": 9 та 10 листопада і 16 та 17 листопада на базі спортивно-оздоровчого комплексу “СВ”.

У командній першості найсильнішими виявилися студенти Хмельницького кооперативного торгівельно-економічного інституту. Другим став Хмельницький національний університет, а третьою - команда Хмельницького університету управління та права.

В індивідуальному виді серед викладачів переміг Руслан Каричковський (Хмельницький національний університет), який у фіналі здолав Олександра Сірого з Хмельницького університету управління та права. А замкнув трійку призерів Ігор Пісцов — викладач Національної академії Державної прикордоної служби України ім. Б. Хмельницького.

Серед жінок перше місце посіла аспірант Хмельницького національного університету Юлія Соколан. Викладач Національної академії Державної прикордоної служби України ім. Б. Хмельницького Олена Михайлова фінішувала другою, а Олена Климко з Хмельницького кооперативного торгівельного економічного інституту — третьою.

Переможців змагань відзначили грамотами, медалями та грошовими винагородами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую