ye-logo.v1.2

Четверо хмельничан тріумфували на чемпіонаті України з тхеквондо

Спорт 3043
vk.com
Софія Хобтар (у центрі) - переможець чемпіонату України з тхеквондо. Фото: vk.com

Спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» привезли двадцять нагород різного гатунку з першості, що проходила у Вінниці.

Одразу четверо хмельницьких тхеквондистів виграли «золото» чемпіонату України серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та клубів. Хмельницьку область представляли бійці ДЮСШ «Юність».

«Змагання пройшли на досить високому рівні. Тхеквондисти приїхали зі всієї України і суперники були досить серйозні. Попри сильний склад учасників, дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» стала однією із кращих, посівши друге загальнокомандне місце», - розповідає старший тренер-викладач з тхеквондо ДЮСШ «Юність» Людвіг Пухальський.

На рахунку наших тхеквондистів чотири перших місця та три других. Ще тринадцять подолян піднялися на третю сходинку призового п'єдисталу. «Золото» на турнірі здобули Софія Хобтар, Анна Горгулько, Вадим Геймал та Валерія Терехова.

«У нас впевнено прогресує Софія Хобтар. Їй лише тринадцять років, але вона уже демонструє хорошу техніку і результат. Якщо ж Софія продовжить у такому дусі, то перед нею відкриються двері збірної України. Загалом у нашій команді багато здібних тхеквондистів, на яких ми покладаємо великі надії», - додає тренер-викладач з тхеквондо ДЮСШ «Юність» Тетяна Кокідько.

На наших тхеквондистів ще очікує міжнародний турнір у Харкові «Діти України» - він пройде у грудні, після якого настануть зимові канікули.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую