ye-logo.v1.2

Без хабара – жодного кроку

Спорт 1151
Фото: ольга шевцова

Минулої п’ятниці відбулося засідання круглого столу на тему “Удосконалення та проблеми ефективності антикорупційного законодавства в У

“Наші люди мають високий рівень терпимості щодо корупційних дій та вважають, що без хабара практично неможливо вирішити жодного питання, і це сумно”, – сказала Ольга Когут, кандидат юридичних наук, доцент на засіданні круглого столу в  Хмельницькому університеті управління та права, де зібралися представники самого інституту, служби безпеки України, управління юстиції, органів місцевої влади, прокуратури та юридичних служб.
Як зазначила Оксана Хорошенюк, заступник начальника Головного управління юстиції у Хмельницькій області, Україна є однією з найбільш корумпованих держав світу. “Найпоширенішими, на думку багатьох українців, вважаються хабарі в освіті, медицині та ДАІ. Тому ми маємо вжити заходів щодо контролю публічних служб з боку держави”, – сказала вона.
Учасники круглого столу висловили сподівання, що цей захід стане черговим кроком у співпраці державних органів влади, наукових установ та громадськості в протидії корупційним діянням, удосконаленні антикорупційного законодавства зокрема, та становлення правової української держави загалом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую