ye-logo.v1.2

Майже сенсаційна перемога «Динамо»

Спорт 1377

Без одного дня рік – саме стільки знадобилося хмельницькій футбольній команді для здобуття перемоги в іншому місті в другій лізі групи «А». 23 квітня 2008 року тоді ще «Поділля» в Києві переграло київське «Динамо-3» з рахунком 4:1. І ось 22 квітня хмельничани, нарешті, знову перемогли на виїзді. А для новоствореного «Динамо» ця перемога стала першою в цьому році.
Отож, «Динамо» свій матч 25 туру проводило в Чернівцях проти «Буковини». Матчі між цими командами завжди були цікавими та безкомпромісними. А в першому колі в Хмельницькому перемогу з рахунком 1:0 святкували буковинці. Настав час «віддавати борги»?...
У перемогу «Динамо», мабуть, мало хто вірив. Хоча за «вікторією» у Хмельницькому скучили. Команда не вигравала з 24 жовтня минулого року. Можливо через таку статистику та й процес становлення клубу, багато знавців футболу пророкували хмельничанам, як максимум, нічию. Але… перший тайм «динамівцям» вдався краще, ніж другий. Вони створювали небезпечні моменти біля воріт «Буковини», але голкіпер господарів рятував свою команду. Щоправда, були й моменти, коли хмельничани жаліли «Буковину», не влучивши по воротах з вигідних позицій. Одразу після перерви міг забити Євген Нікітін, на 69 хвилині Ігор Шолін. Але обидва не влучили у ворота. Однак саме вони зробили те, чого так не вистачало у грі – розпечатали ворота чернівчан. На 76 хвилині матчу Ігор Шолін увірвався до штрафного майданчика «Буковини», де був зупинений з порушенням правил, і арбітр матчу призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар виконав Євген Нікітін, але переграти голкіпера господарів не зміг – Юрій Бахтіяров відбив м’яча. Щоправда, форвард «Динамо» був першим на добиванні і таки зумів забити гол.
А далі потрібно було відстояти результат. І гравці «Динамо» доклали всіх зусиль, щоб досягнути успіху. Про справжню боротьбу свідчить і той факт, що з 81 по 89 хвилину матчу аж п’ятеро футболістів хмельницького клубу «заробили» жовті картки. Але «гірчичники» забулися, а перемога залишилася.
26 квітня «Динамо» заробило чергові три очки. Щоправда, завдяки технічній перемозі над столичною «Оболонню-2», яка знялася з чемпіонату. І саме після цього матчу, який не відбувся, «Динамо» нарешті залишило 15 сходинку в турнірній таблиці, обійшовши ФК «Коростень» та львівські «Карпати-2».
Другого травня на команду, яку очолює Володимир Рева, очікує черговий виїзд – у Чернігівську область. «Динамо» в Плисках гратиме проти «Єдності», яка посідає 10 місце в турнірній таблиці. У першому колі «Поділля» перемогло плисківчан з рахунком 2:0. Ну, а вже 9 травня на хмельничан очікує домашній матч проти білоцерківського «Арсеналу».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую