ye-logo.v1.2

«Мажорна нота» «Динамо»

Спорт 1580

Перемігши рівненський «Верес», хмельничани завершили сезон на восьмій сходинці

Прощавай, великий футболе! Саме так можна назвати матч 34 туру в другій лізі, який 13 червня відбувся в Хмельницькому. Цей поєдинок став останнім у чемпіонаті сезону 2008/2009 років. І понад 2500 глядачів стали свідками перемоги хмельницького «Динамо» над рівненським «Вересом». Але не таким вже і феєричним видалося завершення чемпіонату для хмельницького «Динамо». Весь тиждень до гри з «Вересом» у самому клубі відбувалися незрозумілі для вболівальників події. Спочатку відсторонили від учбово-тренувального процесу команди головного тренера Володимира Реву. Пояснення: за програш у матчі 33 туру в Броварах від «Нафкому». А за два дні до матчу проти «Вереса» Володимир Сергійович написав заяву на звільнення за власним бажанням! Тому керівництво «Динамо» прийняло рішення призначити виконуючим обов’язки головного тренера помічника Реви Віктора Муравського. В чемпіонаті 2000/2001 років «Поділля» під керівництвом Муравського в другій лізі посіло шосте місце, а в наступному сезоні – третє. Отже, на матч із «Вересом» «Динамо» вийшло під керівництвом Віктора Муравського.
Перші хвилини поєдинку стали доволі сумбурними. Рівненчани намагалися взяти гру під свій контроль, а хмельничани – провести стрімку та результативну атаку. Але жодній з команд не вдавалося порадувати глядачів блискавичним футболом. Лише на 15 хвилині стадіон «Поділля» розчаровано зітхнув, коли гравець «Вересу» ледве не відзначився автоголом. І все ж таки господарі забили. Сталося це на 27 хвилині матчу. Стрімка атака «Динамо» завершилася скидкою Дітковського на Колесникова. Олексій, який востаннє забивав 15 листопада 2008 року, нарешті порадував хмельничан, пробивши у правий від голкіпера кут. Цей гол для форварда став сьомим у сезоні, і він став кращим бомбардиром в складі «Динамо» в цьому чемпіонаті.
У другом таймі Сергій Дітковський змарнував момент, коли вийшов віч-на-віч із голкіпером «Вереса» та не зміг його переграти. І вже в наступній атаці гості ледве не покарали хмельничан за нереалізований вихід сам на сам. Удар Козлюка прийняла на себе штанга воріт «Динамо», а Сергійчук, який встиг на добивання, не влучив з двох метрів у порожні трибуни! Цей момент розлютив хмельницьких футболістів, і вони ще більшими силами пішли вперед. На 82 хвилині «Верес» залишився у меншості. За фол останньої надії (гра руками за межами штрафного майданчика) арбітр вилучив голкіпера гостей. Однак матч так і завершився мінімальною перемогою «Динамо» з рахунком 1:0.
Чемпіонат завершений. «Динамо» - восьме. Що буде далі? А далі – новий сезон, який, за попередніми даними, стартує 18 липня. Які завдання будуть поставлені перед хмельничанами та хто очолить команду, мабуть, дізнаємося ще до початку нового чемпіонату. Поки що ж кажемо: «Прощавай, великий футболе!»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую