ye-logo.v1.2

Ізяслав та Хмельницький побачили Кубок УЄФА!

Спорт 1706

Почесний європейський футбольний трофей привіз Дмитро Чигринський

Приїзду захисника донецького «Шахтаря» до рідного Ізяслава очікували з нетерпінням. Ще б пак, Дмитро Чигринський – справжня зірка українського футболу, який ніколи не соромився того, що народився та виріс в райцентрі на Хмельниччині. «Це було справою честі – привезти Кубок УЄФА до Ізяслава, – в розмові з кореспондентом «Є Поділля» сказав футболіст. – І мені було приємно бачити радісні очі ізяславчан, їхні емоції». В Ізяславському спорткомплексі, куди 12 червня завітав Кубок УЄФА, ще ніколи не збиралося стільки людей. Всі прийшли подивитися на свого земляка та трофей, який він здобув разом із донецьким «Шахтарем». «Серед натовпу людей я побачив своїх друзів та однокласників, – продовжив Дмитро. – На жаль, поспілкуватися не зміг, однак ми, здається, зрозуміли один одного з напівпогляду». З Ізяслава Чигринський поїхав не з порожніми руками. Окрім подарунків від міської та районної влади, Дмитро із гордістю начепив на свій піджак значок: «Почесний громадянин Ізяславського району», яке йому присвоїла влада.
Після рідного міста Дмитро завітав до Хмельницького. У міськвиконкомі його приїзд викликав чималий інтерес не лише серед журналістів, а й працівників установи. Фотографувалися, брали автографи, спілкувалися. А в цей час на стадіоні «Поділля» під проливним дощем де-кілька тисяч хмельничан очікували на зустріч із Чигринським та Кубком УЄФА. Важко було зрозуміти, від чого більше раділи хмельничани – він Кубка УЄФА чи Дмитра Чигринського. Присутні на «Поділлі» влаштували справжню атаку на євротрофей та захисника «Шахтаря». А тому Дмитро сховався від дощу в проході під трибунами, де роздавав автографи та подарунки своїм прихильникам.




… та на спорткомплекс «Поділля», де був справжній аншлаг.
У Хмельницькому, як і в Ізяславі, не всі змогли сфотографуватися з Чигринським чи Кубком УЄФА. Однак… Дмитро Чигринський пообіцяв: «Якщо «Шахтар» виграє Суперкубок УЄФА у «Барселони», то я намагатимуся привезти його в Ізяслав та Хмельницький».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую