ye-logo.v1.2

Хмельничани набирають обертів

Спорт 1444

У матчі третього туру «Динамо» впевнено перемогло гостей

15 серпня в Хмельницькому на стадіоні «Поділля» хмельницький футбольний клуб «Динамо» приймав «Рось» з Білої Церкви. І близько трьох тисяч глядачів стали свідками першої перемоги подолян в новому сезоні.
Активні дії господарів поля, вочевидь, пригнітили гостей, які в перші 15 хвилин ледве стримували натиск «динамівців». Вже на третій хвилині матчу «Динамо» могло відкрити рахунок, якби удар у падінні головою Сергія Дітковського з восьми метрів був влучним. Гості ж огризнулися небезпечним та неточним ударом на 19 хвилині. І цей момент наче розізлив «Динамо», футболісти якого почали ще швидше та небезпечніше діяти на половині поля «Росі». На 30 хвилині матчу емоції вболівальників на трибунах переповнювали… Сергій Дітковський вивів віч-на-віч із голкіпером Олексія Колесникова, який, обігравши стража воріт «Росі», опинився на газоні. Але суддя не призначив пенальті, та й жовтою карткою за симуляцію хмельничанина не покарав. Разом з тим через дві хвилини стадіон «вибухнув»: «Гол!». Вадим Безвещук віддав пас на Дітковського, той п’ятою переправив на Андрія Слободяна, який не влучив по м’ячу, натомість його помилку виправив Колесников. Олексій одразу ж пробив по воротах і відкрив рахунок у грі. Через три хвилини міг відзначитися й Безвещук, але м’яч після його удару пролетів поруч із стійкою.
В другій половині матчу «Рось» почала діяти агресивніше, намагаючись зрівняти рахунок. І на 55 хвилині гості ледве не виконали задумане. Після кутового Сергій Рябцев пробивав по воротах Василя Козіброди з семи метрів, але м’яч пролетів повз ворота. Ще через п’ять хвилин Козіброда врятував «Динамо» від потужного удару з 13 метрів у виконанні Рябцева. На більше «Рось» не вистачило… А ось господарі поля, в складі яких вийшли декілька свіжих гравців, продовжували «тиснути» на білоцерківців. На 78 хвилині Олександр Ткачук, пройшовши правим флангом, навісив на дальню стійку, де вже м’яча очікував Сергій Дітковський. Форвард «Динамо» прийняв «смугастого» на груди та пробив у дальній від голкіпера кут – 2:0! Через три хвилини стадіон знову вигукнув «Гол». Однак м’яч, після удару Сергія Дітковського зі штрафного, влучив у сітку воріт із зовнішнього боку. І все-таки матч міг завершитися перемогою хмельничан з рахунком 3:0, якби голкіпер «Росі» на 89 хвилині не «потягнув» удар Лева Сергеєва у «дев’ятку». Але ж і рахунок 2:0 цілком задовольнив як господарів, так і їх шанувальників, які після гри скандували: «Молодці».
Наступний поєдинок «Динамо» знову зіграє у Хмельницькому. 22 серпня подоляни прийматимуть «Єдність» з Плисок. Початок матчу о 17.30.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую