ye-logo.v1.2

Відомий футболіст з Теофіполя потрапив в аварію

Спорт 3271
zarya-lugansk.com
Фото: zarya-lugansk.com

У Павла Худзіка діагностували черепно-мозкову травму.

Гравець луганської «Зорі» Павло Худзік потрапив у дорожньо-транспортну пригоду у Черкаській області.

«Після гри молодіжних складів маріупольського «Іллічівця» і луганської «Зорі» 6 березня півзахисник нашої команди Павло Худзік на власному легковому автомобілі «Volkswagen Polo» відправився до своєї сім'ї в місто Київ, - повідомляє прес-служба луганської «Зорі». - На трасі Київ-Черкаси в 140 кілометрах від Києва, автомобіль Павла зіткнувся з авто «Nissan X-trail», в якому знаходилися п'ять осіб. Водій «Nissan X-trail» загинув на місці, ще одна людина в автомобілі отримала травми».

За свідченнями очевидців, винуватець аварії - водій автомобіля «Nissan X-trail», який виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого і сталося зіткнення. Відразу ж після ДТП Павло Худзік з черепно-мозковою травмою був доставлений в лікарню міста Золотоноша.

Довідка

Павло Худзік народився 29 квітня 1985 року у Теофіполі. Перші футбольні тренери — Ігор Шишкін та Анатолій Черняк. На професіональній арені виступав за ФК «Красилів», «Енергетик» (Бурштин), ФК «Львів», «Княжа» (Щасливе), «Оболонь» (Київ). Наразі є гравцем луганської «Зорі».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую