ye-logo.v1.2

Хмельницький боксер дебютував за “Українських отаманів”

Спорт 5784
Мгер Оганісян (крайній праворуч) бився у вазі до 64 кілограмів.
Мгер Оганісян (крайній праворуч) бився у вазі до 64 кілограмів.. Фото: vk.com

Мгер Оганісян бився у ваговій категорії до 64 кілограмів.

Команда “Українські отамани” здобула ще одну перемогу у Всесвітній серії боксу (WSB). У четвер, 13 березня, українці розгромили британців у Лондоні. Команда “Британські левові серця” зуміла виграти лише один бій, а чотири - програла.
У складі “Українських отаманів” на ринг вийшов і вихованець хмельницького боксу Мгер Оганісян. Подолянин у ваговій категорії до 64 кілограмів бився із Семюелем Максвелом.
Попри те, що британець більш досвідчений, Мгер Оганісян практично ні у чому не поступав йому, але у підсумку перемогу здобув представник Британських островів — 3:0 (49:46, 49:46, 50:45).
Проте завдяки перемогам Хасанбоя Дусматова, Миколи Буценка, Хуршидбека Норматова та Дениса Пояцики, “Українські отамани” святкували загальну “вікторію” з рахунком 4:1.
Наразі у групі “А” українці знаходяться на третій сходинці турнірної таблиці. “Отамани” поступаються лише російській команді одним очком та кубинцям — сімома заліковими пунктами.
Наступними суперниками “Українських отаманів” будуть “Китайські дракони”. Поєдинки пройдуть 20 березня в Україні.
Нагадаємо, до складу “Українських отаманів” також увійшов хмельничанин Владислав Ветошкін (вага до 56 кілограмів), але у п'ятому сезоні “Всесвітньої серії боксу” на ринг він ще не виходив.

Відео поєдинку Мгера Оганісяна із Самюелем Максвелом

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую