ye-logo.v1.2

Хмельницькі тхеквондистки тріумфували на командному Чемпіонаті України

Спорт 2338
vk.com
На рахунку Олександри Баранової дві нагороди командної першості.. Фото: vk.com

Ще одне чемпіонство на рахунку Сергія Чайки.

У Дніпропетровську завершився командний Чемпіонат України з тхеквондо. Жіночій збірній Хмельниччини рівних на турнірі не було. Наші дівчат впевнено розібралися із харків'янками (3:1) та одеситками (4:0), а у півфіналі подолянки здолали команду Запорізької області - 4:0. Вирішальна дуель із тхеквондистками з Дніпропетровська завершилася нічийним рахунком 2:2, проте завдяки золотому балу Любави Ільчик чемпіонками стали саме наші дівчата. “Золото” у складі Хмельницької області кували: Любава Ільчик (вага до 49 кілограмів), Олександра Баранова (вага до 57 кілограмів), Ганна Горгулько (вага до 67 кілограмів) та Олена Мельник (вага понад 67 кілограмів).
Усі шанси піднятися на найвищу сходинку призового п'єдесталу представниці Хмельниччини мали і в індивідуальному виді змагань. Проте Любава Ільчик, Олександра Баранова та Олена Мельник свої фінальні бої програли та задовольнилися “сріблом” турніру. Особливо прикра поразка Олександри Баранової, яка у вирішальному бою поступилася одеситці Аліні Шавініній лише одним балом — 5:6. А Ганна Горгулько припинила боротьбу уже на стадії чвертьфіналу — поразка від харків'янки Поліни Сабади (4:5).
Протилежний результат продемонструвала чоловіча команда Хмельниччини. Хмельничани розписали нічиї із першою та шостою командою Харківської області (2:2) і поступилися киянам — 1:3. У підсумку наші чоловіки фінішували лише п'ятими. Збірну Хмельницької області сформували: Данило Солодкий (вага до 58 кілограмів), Павло Ляшко, Олександр Крук (обоє виступали у вазі до 68 кілограмів), Валерій Михайловський (вага до 80 кілограмів), Марк Пазюк та Сергій Назарчук (обоє виступали у вазі понад 80 кілограмів).
Проте в індивідуальному виді змагань подолянам таки підкорилося одне “золото”. Його здобув Сергій Чайка. Також у вазі до 80 кілограмів третім став Валерій Михайловський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую