ye-logo.v1.2

Тренер «Спортлідера+»: «Не знали, що Лисенко ще хотів половити пенальті»

Спорт 1707

Головний тренер хмельничан залишився задоволений грою своїх підопічних, але надіється на кращу гру команди у наступному матчі.

У другому матчі чвертьфіналу футзальної Екстра-ліги хмельницький «Спортлідер+» у серії післяматчевих пенальті обіграв покровську «Титан-Зорю». Попереду у цих команд третій вирішальний матч.

- В плей-офф команди грають зовсім по-іншому, - коментує результат поєдинку головний тренер хмельницького «Спортлідер+» Віктор Мглинець. - Тут вже нівелюються місця: друге та сьоме. Команді з сьомого місця надається можливість грати в чвертьфіналі і вони нічого не втрачають, програли – нічого страшного. А, що стосується команди-лідера, то їй не можна програвати. Це психологія, яка заважає. Мільйон моментів, але м’яч у ворота не лізе. Хоча можливо і брак майстерності підводить, але у той же час на хлопців тисне тягар лідера. І у цьому плані є якась скутість. Але зараз ми вже побачили, що суперник гідний і дуже серйозний. Завтрашня гра буде вирішальною і, я надіюся, що ми зробимо відповідні висновки. Завтра продемонструємо більш кращу гру, хоча не можу сказати, що й сьогодні була погана гра. Постійно атакували, от тільки м’яч, на жаль, чомусь не хоче перетинати лінію воріт. У той же час ніби передавили суперника, вели 2:1, але такий м’яч пропустили… Не знали, що Лисенко ще хотів половити пенальті. Вирішив попрацювати над собою, але міг би нас про це попередити. Добре, що все так завершилося. Готуватимемося до завтрашньої гри і розуміємо, що вона буде дуже серйозною.

- Заздалегідь планували, що Лисенко у післяматчевих пенальті стоятиме на воротах чи в останній момент прийняли рішення?
- Я завжди планував, що у разі пенальті на воротах стоятиме Лисенко. А що стосується даного моменту, то сам Бог велів йому виправляти свої помилки. Інших варіантів не було, він у будь-якому випадку стояв би на воротах.

- Хлопці самі вирішувало, хто пробиватиме пенальті?
- В принципі, я завжди запитую про самопочуття і чи є достатня кількість гравців, які б’ють. І я призначив тих, хто себе нормально почував і добре пробиває пенальті. Хоча міг пробити будь-хто. Але, все ж таки, взяв відповідальність на себе.

- Пенальті тренували перед плей-офф?
- Так. Це невід’ємна частина плей-офф.

- Доманський так і не вийшов на гру. Він ще не відновився після травми?
- Ми вирішили не ризикувати ним, бо ще не зовсім він відновився. Недостатньо був готовим на чвертьфінал.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую