ye-logo.v1.2

І досвідчений Богдан Шершун не допоміг

Спорт 3385
Матч між Полонією-ДЮСШ-1 та Славутою в Хмельницькому не викликав ажіотажу
Матч між Полонією-ДЮСШ-1 та Славутою в Хмельницькому не викликав ажіотажу. Фото: автора

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі другого туру.

У Прем’єр-лізі першості Хмельницької області відбулися матчі другого туру. Центральним поєдинком цього ігрового дня стало протистояння в Старокостянтинові між срібним призером минулої першості «Случем» та володарем бронзових нагород – хмельницьким «Поділлям».

Цей матч, згідно з календарем, мав відбутися в Хмельницькому, але… через те, що поле ДЮСШ №1, на якому «Поділля» грає свої домашні поєдинки, було зайняте, гру перенесли до Старокостянтинова. Попри «зірковий» склад «Случа» (чого лише вартий екс-футболіст національної збірної України з футболу Богдан Шершун), «Поділля» змогло досягнути позитивного для себе результату. Підопічні Миколи Федорка ще в першому таймі завдяки влучному удару Соколюка відкрили рахунок, і майже до останнього претендували на залікові три бали в турнірній таблиці. Але наприкінці матчу гравці «Случа» все-таки змогли відігратися та врятуватися від поразки.

Ну, а лідерство у першості захопив минулорічний чемпіон області – волочиський «Збруч». Команда Ігоря Шишкіна в Нетішині здобула переконливу перемогу над «Енергетиком» з рахунком 4:0.

А ось у Макові Дунаєвецького району ФК «Дунаївці» не змогли здолати «Перлину Поділля» з Білогір'я – нічия 0:0.

У Хмельницькому ж відбувся матч між «Полонією-ДЮСШ-1» та ФК «Славута». За перші півгодини гри рахунок у матчі був 2:0 на користь хмельничан. Але на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів поля -2:1. Після відпочинку славутчани доволі швидко зрівняли рахунок і, здавалося, «Полонія» не виграє цей матч. Утім, хмельничани все ж змогли вирвати перемогу завдяки ще двом влучним ударом своїх гравців. Відзначимо й те, що в цьому матчі глядачі стали свідками пенальті, призначеного в ворота хмельничан. Ось тільки гравець «Славути» реалізувати його не зміг – влучив у стійку. Отож, 4:2 на користь «Полонії-ДЮСШ-1».

Гравці обох команд намагалися стримувати суперника різними способами.

Полонія-ДЮСШ-1 – МФК Славута – матч, інтрига в якому зберігалася майже до останньої хвилини.

Славутчани, хоч і поступалися в рахунку, але не раз створювали небезпечні моменти біля воріт хмельницького клубу.

Жовто-синім зі Славути не вдалося вивезти хоча б нічию із Хмельницького.

Червоно-білі з Полонії-ДЮСШ-1 могли забити гостям більше, ніж чотири голи.

 

Капітан хмельничан Артур Нємий (у червоно-білій формі) забив четвертий гол у ворота МФК Славута.

Гості навіть заробили пенальті, але реалізувати його не змогли.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую