ye-logo.v1.2

Кольори життєвої філософії

Спорт 1261

Творчі  експерименти  студентів-дизайнерів плакатів  виставили  у  Хмельницькому обласному  художньому  музеї

Молодь, мабуть, найчутливіша до проблем сучасного суспільства. Принаймні, таке враження склалося у тих, хто побував на відкритті Всеукраїнського студентського бієнале плаката. Студенти Хмельницького національного університету та Київського державного інституту декоративно-прикла-дного мистецтва та дизайну імені Михайла Бойчука представили глядачам своє бачення тем відродження пам’яток історії, проблеми довкілля, взаємовідносин між людьми, технічного прогресу та його впливу й багато іншого.

Засновниками бієнале є педагоги-дизайнери, члени Національної спілки художників України Володимир Грищенко та Олександр Мікула. Саме вони разом із Олександром Шпаком, почесним президентом заходу, вручали грамоти та подарунки найталановитішим учасникам бієнале.

„Я вже вдруге беру участь у бієнале, і вдруге отримав перше місце, - розповідає Сергій Новакевич, випускник ХНУ. – Завдяки такому визнанню, відчув повагу з боку викладачів, самооцінка трохи підвищилася – став впевненіший у своїх силах”.

„Я дуже задоволений і зворушений, навіть не підозрював, що ви такі талановиті!” – у своєму привітанні сказав Михайло Андрійчук, хмельницький митець, член Національної спілки художників України.

Як сказав Георгій Параска, проректор з наукової роботи ХНУ, „діти”-студенти так творчо виросли, що вже перетворилися на справжніх спеціалістів дизайну.

Після Хмельницького вся експозиція поїде до Києва, хоча пан Параска попросив виставити роботи ще і в ХНУ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую