ye-logo.v1.2

Кохання – як вода

Спорт 1333

Хмельницький гурт „Безодня” презентував свій перший відеокліп на пісню „Сила води”

У житті всі на перший погляд випадкові речі трапляються не просто так. Ось і знайомство з майбутнім режисером першого кліпу в історії гурту „Безодня” було, здавалося б, випадковим. Світлана Таржинська – студентка режисерського факультету київського університету імені Карпенка-Карого. Одного разу дівчина зателефонувала на радіостанцію, на якій працює соліст гурту Олександр Банашко, щоб привітати своїх друзів. Між творчими людьми зав’язалася розмова. Результатом такої „випадкової” дружби став відеокліп, який в неділю прихильники і гості музикантів побачили вперше. Як розпові-ли хлопці, вони й самі вперше переглянули змонтований кліп разом з усіма, хто завітав недільного вечора до хмельницького клубу „Саквояж” на його презентацію.

У відеороботі ми побачили двох героїв, юнака і дівчину, яких пов’язують романтичні  почуття. Досить звичний сюжет, але фішка кліпу в тому, як пояснив соліст гурту, що немає запланованої кінцівки цієї історії. „Кожен, хто перегляне наш кліп, зрозуміє його по-своєму, - каже музикант. – Так само, як пісню кожен слухає, і вона викликає  різні почуття”.

„Вперше ми спробували себе ще й як актори, - ділиться враженнями басист гурту Микола Тимченко. – І вперше бачили себе на екрані. Хотілося б щось підправити. Але взагалі враження від зйомок дуже позитивні!”.

„Я також швидше назвала б той день, коли ми працювали на знімальному майданчику, святом, аніж роботою. Хлопці просто молодці!”,– розповідає Світлана Таржинська.

Бюджет кліпу залишився таємницею. Єдине, що музиканти розповіли – все за власний рахунок. Менеджер гурту Ольга Чайковська жартома додала, що від спонсорів не відмовилися б.

Також Ольга розповіла, що нині ведуться перемовини щодо ротації кліпу в ефірі музичних каналів. Незабаром гурт „Безодня” „повезе” свій перший кліп „Сила води” разом із сольними концертами у 10 міст України – Київ, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернівці, Харків та інші. Але така концертна активність не завадить творчому процесу. Найоптимістичніший прогноз виходу нового альбому гурту – кінець зими.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую