ye-logo.v1.2

Хмельничанин – віце-чемпіон світу з веслування, зробив два цікавих відео, які змонтував на телефоні

Спорт 3045

Павло Алтухов, який на молодіжній першості світу з веслування став срібним призером, проявив свою талановитість у зовсім неспортивній сфері життя.

Йому лише 19 років, але його уже називають одним із найперспективніших каноїстів світу. На чемпіонаті світу з веслування, який завершився в Португалії, як відомо, одразу двоє хмельничан здобули нагороди. Дві золоті медалі на рахунку Дмитра Янчука, для якого це був останній чемпіонат світу серед спортсменів віком до 23 років. Ще одна – срібна, в Павла Алтухова.

Павло, перебуваючи в Португалії, виклав на своєму каналі в Youtube відеоролик про те, як він діставався до світової першості. А згодом, вже в якості віце-чемпіона світу, оприлюднив ще один – «Ocean breeze». Повернувшись із Португалії, Павло Алтухов зустрівся з журналістом газети «Є» та поділився своїми враження від чемпіонату та розповів, що два ролики, які сподобалися його знайомим та друзям, він змонтував на своєму телефоні й це припало йому до душі. Це його хобі.

Пропонуємо вашій увазі відеоінтерв’ю з Павлом Алтуховим, а також дві його роботи, які, як він сам зауважив, були не останніми.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую