ye-logo.v1.2

Найбільша хмельницька валентинка

Спорт 1593
Фото: Саша

У міському Будинку культури у День святого Валентина відкрили „Стіну кохання”

Для тих, хто не мав можливості непомітно залишити валентинку коханому чи коханій, з’явилася можливість написати про свої почуття в центрі міста на „Стіні кохання”. Всі бажаючі писали все, що йшло від серця – домальовували сердечки та смайли, кольоровими буквами зізнавалися у коханні.
„Це вже другий рік поспіль ми проводимо таку акцію, – розповідає Тетяна Подворна, організатор свята із обласної організації „Студентська республіка”. – Цього разу через погодні умови довелося встановити стіну у приміщенні Будинку культури. Але збиралися поставити її надворі, щоб будь-хто міг підійти і написати ніжні слова коханій людині. Спочатку задумували це як студентський захід – у вузах планували розміщувати менші плакати, а потім зібрати у загальну „Стіну кохання”. Але потім вирішили, що це свято для всіх!”.
Як і минулого разу, вся „Стіна” була розписана любовними посланнями.
Незабаром після урочистого відкриття „Стіни кохання”, на рок-концерт почали сходитися шанувальники важкої музики. Цікаво, але й ті молоді люди, які на вигляд несхильні малювати рожеві серця, також долучилися до акції і дописали свої зізнання.
Усі, хто не встиг поділитися почуттями саме 14 лютого, робили це впродовж кількох днів – „Стіна” простояла з 14 по 17 лютого.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую