ye-logo.v1.2

Футбол у прямому ефірі: Хмельницьке "Поділля" зіграло із волочиським "Збручем" із рахунком 2:3

Спорт 4728
Перший матч Збруча з Поділля в 1/2 фіналу Кубку області з футболу пройде в Волочиську
Перший матч Збруча з Поділля в 1/2 фіналу Кубку області з футболу пройде в Волочиську. Фото: автора

У Волочиську відбувся перший півфінальний матч Кубка області, де місцевий "Збруч" приймав хмельницьке "Поділля"

94' Звучить фінальний свисток. Сьогодні перемагає "Збруч", але вже за тижень у Хмельницькому ці команди зіграють матч відповідь. Дякуємо всім за увагу, до нових зустрічей, любіть футбол і займайтеся спортом!

91' Як повідомив диктор на стадіоні, в іншому півфінальному матчі, який в ці хвили проходить у Старокостянтинові, тамтешній "Случ" перемагає ФК "Дунаївці" з рахунком 1:0. 

91' В "Поділлі" заміна: замість Артура Подлюка виходить Дмитро Побережний. 

90' ГООООЛ! Після подачі Назарука з лівого флангу Андрій Мартинюк головою забиває у вороту "Поділля". Рахунок 3:2.

88' Голкіпер "Збруча" далеко вийшов з воріт, аби завадити Сергію Полупану вийти з ним віч-на-віч і відбив смугастого за допомогою рук. Віктор Папіровіч показав лише жовту картку, хоча за таке, як правило, вилучають з поля. 

87' Микола Сохорук з "Поділля" із лави запасних просить своїх хлопців дотерпіти. Адже їм зараз не солодко. "Збруч" тисне не на жарт намагаючись вирвати перемогу. 

85' ГОООЛ!!! Таке враження, що гравці "Збруча" почули своїх тренерів і Владислав Пюрко, який щойно вийшов на поле, зрівнює рахунок 2:2. 

84' Фанати "Поділля" співають "Червону руту", а Ігор Шишкін та Ярослав Бобиляк просять своїх гравців піднатиснути. 

81' ГОООЛ!! Подача у штрафний майданик "Поділля": Донець б'є штрафний удар Ціху і той з 10 метрів забиває. Рахунок 1:2. 

80' У "Поділля" замість замість Дениса Бориса вийшов на поле Богдан Кручек, а у Збруча Владислав Пюрко вийшов на поле замість свого брата Олександра Пюрка.  

79' Деякі глядачі вже залишають свої трибуни. Можливо просто поспішають на вечерю. 

77' ГОООООООЛ!! Андрій Соколюк пробиває з 10 метрів по воротах Збруча. Його удар блокують захисники, але Андрій вдало грає на підборі і влучає у лівий нижній кут від голкіпера. Рахунок 0:2. 

73' В нас черговий водопій.

70' Денис Борис міг збільшити перевагу Поділля, але голкіпер Збруча відбив його удар з 10 метрів. 

69' Вболівальники "Поділля" запалил димову шашку, що дуже не сподобалося місцевим вболівальникам. Втихомирити їх підїхала міліція.Поки нікого не забирають.  

66' Сергій Полупан вийшов віч-на-віч із голкіпером "Збруча", але Сергій Чиж зумів відбити його удар. 

65' Штрафний до воріт "Поділля" з 27 метрів Ростислав Ціх пробив, дуже небезпечно, але поруч зі стійкою. 

63' Заміна в "Поділлі": Микола Сохорук залишає поле, замість нього виходить Віталій Катеринчук, якого лише нещодавно дозаявили. 

62' Найстарший гравець "Поділля" Микола Сохорук пробив з 20 метрів вище воріт "Збруча".  

60' Збруч продовжує шукати щастя біля чужих воріт, але поки що рахунок на дерев'яному табло, яке у Волочиську не працює, або йому забули вставити таблички з рахунком, мало б показувати 0:1. 

57' Олександр Поправка рятує свою команду після того, як Сергій Лук'янов пробивав в падінні головою. 

56' Ростислав Ціх увірвався у штрафний майданчик "Поділля", пробивав по воротах, але Костянтин Шляховий врятував команду тим, що у підкаті вибив м'яч на кутовий. 

54' Волочиський Андрій Донець наважився на удар з дальньої відстані, але голкіпер "Поділля" Олександр Поправка - на місці!

52' Ростислав Ціх пройшов із м'ячем метрів 10 вздовж штрафного майданчиу, пробив, але м'яч пройшов у кількох сантиметрах від воріт "Поділля". Це був дуже реальний шанс для "Збруча" зрівняти рахунок. 

49' Після кутового біля воріт "Поділля" гравець "Збруча" Андрій Донець пробив головою повз ворота хмельничан. 

48' Поки Збруч іде всіма силами вперед фанати Поділля співають пісенть та вже взривають пітарди. 

46' Госодарі відразу взялися відбиватися і Олександр Юрчак пробив дуже неточний удар по воротах Поділля. 

46' Розпочався другий тайм. У складі Збруча одразу дві заміни: замість Андрія Скакуна Олександр Назарук, а замість Олега Кубика на поле вийшов Олег Зубик. 

45' ПЕРЕРВА

43' ГООООООООЛ!!!! Сергій Полупан опинився віч-на-віч із голкіпером Сергієм Чижем, обіграв його і відправив м'яча у дальній нижній кут. Поділля забиває дуже важливий гол на виїзді! Рахунок 0:1

42' Ціх з розвороту, з 11 метрів, пробивав по воротах "Поділля", але його удар заблокували гравці хмельницької команди.

До речі, хмельницькі фанати активно співають, викрикують гасла на підтримку своєї команди "Поділля". Мешканці ж Волочиська, навпаки, як у кінотеатрі, уважно і тихо спостерігають за грою. 

37' Наставник Збруча Ігор Шишкін вимагає відсвоїх гравців, аби ті діяли агресивніше у відборі. І вони, начебто хочуть, але не можуть. 

36' Перший кутовий біля воріт "Поділля". Але хмельничани без проблем відбилися. 

33' Ціх зі штрафного навісив у карний майданчик "Поділля". Було дуже небезпечно, але ніхто з гравців "Збруча" не зміг вдало підставити голову. 

31' Сергій Полупан ледь не відкрив рахунок у матчі, але м'яч після його удару з 14 метрів лише "облизав" стійку воріт "Збруча". Волочиська команда огризнулася дуже не точним ударом. 

30' Між іншим, Анатолій Шляховий, який нещодавно став в.о. головного тренера "Поділля" сьогодні грає без капітанської пов'язки. А капітаном у хмельничан є його брат Костянтин. 

25' Судді призупинила гру, щоб гравці попили води у таку неймовірну спеку. 

25' Волочиський "Збруч" намагається створити небезпеку біля воріт гостей, але з вирішальним пасом, а тим паче ударом, в них не виходить. А хмельничанам у нападі, здається, не вистачає Олексія Колесника, який відбуває дискваліфікацію і, сподіваємося, зараз читає нашу трансляцію (Олексію, привіт)). 

18' Микола Сохорук та Денис Борис опинилися віч-на-віч із голкіпером Збруча і Денис Борис пробив, але голкіпер "Збруча" відбив цей удар. А щастя так було поруч із Поділлям! Такі моменти марнувати не можна!

17' Капітан "Збруча" Лук'янов Сергій нервує і кричить до своїх партнерам: "Ви прокинетеся? Бо як сонні мухи!"

14' Пюрко Олесандр зі Збруча пробив головою з 11 метрів, але дуже неточно.  

13' Ростислав Ціх, майстер дальніх ударів, завдав першого удару по воротах "Поділля", але м'яч пролетів вище воріт. 

10' Гра рівна. Гравці обох команд доволі часто помиляються в простих ситуаціях. Чи то спека на них так впливає, а на стадіоні зараз температура орієнтовно +35, чи просто хвилюються. 

7' Перший небезпечний момент. Сергій Полупан, отримавши пас з глибини поля, вийшов на опертаивний простір і пробив м'яч з метрів 18, а голкіпер "Збруча" перевів на кутовий. Це поки що, найнебезпечніший момент у цій грі.  

5' Перший удар по воротах. Артур Подлюк з "Поділля" пробив з 22 метрів по воротах "Збруча", але мяч пролетів значно вище.  

3' Матч трохи нудноватий: Волочиський "Збруч" намагається притиснути суперника до воріт, а хмельницьке "Поділля" намагається відбиватися. 

0'- Матч розпочався. Першими мяч з центру поля у гру ввели гравці хмельницького "Поділля".

 

Матч, очевидно, розпочнеться із запізненням. Адже суддівська бригада приїхала за 10 хвилин до початку матчу. Уже зараз на стадіоні у Волочиську присутні глядачі та вболівальники із Хмельницького з усіма атрибутами: банерами, прапорами, барабанами, для підтримки команди "Поділля". 

 

А ось склад господарів:

«Збруч»: 12.Чиж Сергій, 2.Скакун Андрій, 3.Донець Андрій, 4.Яремчук Андрій, 5.Пюрко Олександр, 7.Кубик Олег, 8.Мартинюк Андрій, 10.Юрчак Олександр, 13. Ціх Ростислав, 15.Критюк Олег, 17.Лукянов Сергій
Запасні: 96.Цінько Назар, 18.Пюрко Владислав, 20.Зубик Олег, 22. Назарук Саша

Головний тренер: Ігор Шишкін.

Ми починаємо нашу текстову трансляцію. Поки що маємо склад хмельницького "Поділля". Отже:

«Поділля»:  12.Поправка Олександр, 3.Шляховий Анатолій, 13.Трифонов Віталій, 15.Шляховий Костянтин, 22.Романюк Артем, 5.Юхимович Дмитро, 14.Подлюк Артур, 10.Сохорук Микола, 11.Соколюк Андрій, 6.Борис Денис, 18.Полупан Сергій.
Запасні: 2.Побережник Дмитро, 16.Люблінський Артем, 7.Кручек Богдан, 4.Луцюк Віталій, 18.Гресь Владислав, 8. Катеренчук Віталій.
В.о. головного тренера: Анатолій Шляховий.

"Збруч"- "Поділля". Початок о 18.00

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую