ye-logo.v1.2

Хмельницький волейболіст здивував всю Європу

Спорт 3538
Олег Плотницький з Хмельницького став бронзовим призером турніру з пляжного волейболу, який завершився в Швейцарії
Олег Плотницький з Хмельницького став бронзовим призером турніру з пляжного волейболу, який завершився в Швейцарії. Фото: cev.lu

Олег Плотницький, якому лише 18 років, разом зі своїм партнером із Рівного, здобув бронзову нагороду на престижному турнірі в Швейцарії.

«Коли я дізналася, що Олег разом із Іллею Ковальовим вийшли до півфіналу міжнародного турніру серії «Мастерс» із пляжного волейболу, я була приємно шокована, - каже мати хмельницького волейболіста Оксана Плотницька. – Адже для них навіть вихід до 1/16 фіналу був вже неабиякий успіх».

Олег Плотницький та Ілля Ковальов, попри те, що нещодавно стали чемпіонами України, вважалися аутсайдерами турніру. Адже чемпіонство здобули у віковій групі до 20 років, а на змаганнях в Швейцарії брали участь елітні «пляжники» Європи. Та, незважаючи на титулованих суперників, наші волейболісти стали головною сенсацією турніру. «У півфіналі вони програли німцям, а тому отримали шанс позмагатися за «бронзу», - продовжує Оксана Плотницька. – Їм протистояла пара з Латвії й хлопцям вдалося виграти в двох партіях. Я дуже рада, що мій син досягнув такого рівня».

Після повернення зі Швейцарії, Олег Плотницький, не заїжджаючи до Хмельницького, вирушає в Одесу. Адже там незабаром відбудеться Кубок України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую