ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» виборов «бронзу»

Спорт 1873
Роман Ковальчик, головний тренер Спортлідера+ залишився задоволеним підготовкою команди до нового чемпіонату
Роман Ковальчик, головний тренер Спортлідера+ залишився задоволеним підготовкою команди до нового чемпіонату. Фото: автора

Минулорічний володар «Кубка Львівщини» з футзалу не зміг відстояти свій титул.

У Львові завершився традиційний турнір з футзалу, в якому взяли участь вісім команд, серед яких і хмельницький «Спортлідер+». Хмельничанам, які торік виграли ці змагання, для виходу до фіналу, необхідно було стати переможцем у своїй групі.

У перших двох матчах групового етапу «Спортлідер+» виграв у «Львів Юнайтеда» 2:1 та рівненського «Кардиналу» 9:4. А ось у вирішальній грі за вихід до фінал проти молодіжної збірної України, за яку виступали гравці «Спортлідера+» Ілля Бакинський, Валерій Власович, Олександр Педяш та Андрій Лисенко, хмельничани програли 2:1.

У грі за бронзові нагороди минулорічному володарю «Кубка Львівщини» протистояв івано-франківський «Ураган». І в першому таймі івано-франківці змогли відкрити рахунок та піти на перерву за мінімальної переваги. Але в другій 20-хвилинці голи Калукова, Шеремета, Михайленка та Тимощука принесли «Спортлідеру+» перемогу з рахунком 4:1 та бронзові нагороди. А Дмитро Михайленко та Олексій Фетько були визнані кращими гравцями турнірі в складі хмельницького клубу.

Відзначимо й те, що четверо гравців «Спортлідера+», які на цьому турнірі грали за молодіжну збірну України стали срібними призерами. Ну, а перемогу в «Кубку Львівщини» здобула львівська «Енергія».

На цьому міжсезонні турніри для хмельницької команди завершилися. Попереду – офіційні ігри нового чемпіонату. Вже 5 вересня «Спортлідер+» зіграє свій перший матч у Івано-Франківську проти «Урагану».

Підсумовуючи підготовку команди до сезону, головний тренер «Спортлідера+» Роман Ковальчик залишився задоволеним. «Виконанням роботи, яка була поставлена перед гравцями, я задоволений, - каже Роман Миколайович. – Я побачив перші проблиски комбінаційної гри. І останньому матчі в Львові побачив, як вони виконують усе те, що їм кажуть. Вже з’являється якась командна думка, команда стає керованішою, а хлопці починають отримувати від цього задоволення. Але це все далеко не те, що має бути. Ще потрібно декілька місяців попрацювати. Але часу в нас немає і я не приховую того, що ми ще не готові ні фізично, ні тактично. Однак до ігор готуватимемося дещо інакше, але на тренування продовжуватимемо перебудовувати командну гру».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую