ye-logo.v1.2

Обласна Прем’єр-ліга з футболу: Награлися? А тепер на відпочинок

Спорт 2914
Хмельницький СК Поділля-ДЮСШ-1 створив міні-сенсацію, не програвши старокостянтинівському Случу
Хмельницький СК Поділля-ДЮСШ-1 створив міні-сенсацію, не програвши старокостянтинівському Случу. Фото: автора

Розпочалося друге коло чемпіонату Хмельницької області серед команд Прем’єр-ліги.

Вісім голів у чотирьох матчах. Перший тур другого кола обласних футбольних змагань видався не дуже результативним, але без певних несподіванок не обійшлося. Можливо, деяким командам завадили слизькі поля (у багатьох містах йшов дощ), а деяким – тривала пауза між першою та другою частиною змагань. 

У матчах 8 туру було зафіксовано по одній перемозі гостей та господарів, а також дві нічиї. Так, у Білогір’ї зійшлися діючий чемпіон області та володар Кубка області-2015 волочиський «Збруч» та місцева «Перлина-Поділля». Глядачі, які завітали на гру, стали свідками трьох голів. Щоправда, два з них влетіли у ворота господарів. Отож, «Збруч» переміг на виїзді з рахунком 1:2 та залишається єдиною командою, яка не втратила ще жодного очка.
 
Ще одна перемога була зафіксована в Дунаївцях. Щоправда, на відміну від матчу в Білогір’ї, голів у цій грі було менше. А перемогу здобули господарі. Отож, ФК «Дунаївці» здолали МФК «Славута»  з рахунком 1:0.
 
У Нетішині зійшлися сусіди по турнірній таблиці – «Енергетик» та хмельницьке «Поділля». Попри те, що матч завершився у нічию 0:0, обидві команди могли забити, але… «Насправді, моментів вистачало в обох команд, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Анатолій Шляховий. – Ось тільки реалізації підвела. Та й поле було важким для того, аби продемонструвати результативний футбол, адже пройшов рясний дощ. Тому, як на мене, нічия в цьому матчі – закономірний результат».
 
У Хмельницькому зійшлися СК "Поділля-ДЮСШ-1" та "Случ"
 А в Хмельницькому зійшлися аутсайдер змагань та один із лідерів – старокостянтинівський «Случ». Щоправда, якщо в першому колі команда з Хмельницького називалася «Полонія-ДЮСШ-1», то в другому вона вже носить назву СК «Поділля-ДЮСШ-1».
Гравці "Случа" (в синій формі) атакували частіше, а забили стільки ж, як і хмельничани.
Слизьке поле стадіону «Поділля» також завадило командам продемонструвати свою кращу гру. Утім, саме цей матч став найрезультативнішим у турі. Гості, хоч і відкрили рахунок у грі першими, але втримати перевагу не змогли. А після перерви хмельничани зловили «Случ» на контратаці та повели в рахунку. І лише за хвилини дві до завершення матчу команда зі Старокостянтинова змогла врятуватися від поразки. Отож, 2:2.
 
СК "Поділля-ДЮСШ-1" у грі проти "Случа" діяло на контратаках.
Слизьке поле на СК "Поділля" не раз заважало гравцям.
Гравці хмельницької команди часто грали на відбій.
Богдан Шершун (у синій формі), який у фіналі Кубка області відзначився автоголом, у грі з СК "Поділля-ДЮСШ-1" також ледь не вразив власні ворота.
Попри багато позиційної боротьби, в матчі СК "Поділля-ДЮСШ-1" проти "Случа" глядачі побачили чотири голи.
Матчі 9 та 10 туру мали б відбутися 12 та 19 вересня. Однак, через гру збірної Хмельницької області в «Кубку регіонів ФФУ», ігри цих турів перенесені на 24 та 31 жовтня відповідно. А тому наступні поєдинки в обласній Прем’єр-лізі, за календарем, мають відбутися 26 вересня.
 
Турнірне становище команд. 1. «Збруч» - 24 очки (8 матчів), 2. «Случ» - 17 (8), 3. ФК «Дунаївці» - 13 (8), 4. НФК «Поділля» - 11 (8), 5. «Енергетик» - 8 (8), 6. МФК «Славута» - 5 (8), 7. «Перлина-Поділля» - 5 (8), 8. СК «Поділля-ДЮСШ-1» - 5 (8).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую