ye-logo.v1.2

Прем’єр-ліга з футболу: А чемпіон вже відомий!

Спорт 2249
Волочиський Збруч (гравці у білих футболках) цього року виграли як Кубок області так і чемпіонат Хмельниччини з футболу
Волочиський Збруч (гравці у білих футболках) цього року виграли як Кубок області так і чемпіонат Хмельниччини з футболу. Фото: з архіву

У футбольній першості Хмельниччини відбулися чергові матчі.

У 14 турі чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги були зіграні лише два матчі з чотирьох. Так, поєдинок ФК «Дунаївці» проти старокостянтинівського «Случа» перенесли через те, що гравці дунаєвецької команди змагаються на всеукраїнській універсіаді. Коли ж команди зіграють між собою, поки що невідомо. Ще один матч, в якому мали зіграти хмельницькі команди «Поділля» та «Поділля-ДЮСШ-1» перенесли на 21 жовтня. Причина – участь гравців НФК «Поділля» в футзальному Кубку ФК «Спортлідер+».

А ось проведенню інших вдвох матчів нічого не завадило. Так, в Нетішині місцевий «Енергетик» переміг білогірську «Перлину Поділля» з рахунком 3:0. А в Славуті команда з одноіменною назвою мінімально програла волочиському «Збручу» - 0:1. Ця перемога команді Ігоря Шишкіна достроково принесла звання чемпіона Хмельницької області. Тепер «Збруч», який не втратив ще жодного очка в чемпіонаті, недосяжний в турнірній таблиці.

Натомість, інтригою залишається назва клубу, яка здобуде «бронзу». Та, власне, і «срібло» ще зарано чіпляти на шиї футболістів «Случа», які поки що йдуть на другому місці. Адже на відстані шести очок перебуває ФК «Дунаївці» - команда, з якою «Случу» ще грати. Крім цього, на старокостянтинівських футболістів ще очікують не легкі виїзні протистояння з «Енергетиком» та МФК «Славута», а також  домашній матч із «Поділлям». Ну, а на бронзові нагороди претендують «Дунаївці», два хмельницьких «Поділля» та «Енергетик».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую