ye-logo.v1.2

Прем’єр-ліга з футболу. Визначилися всі призери

Спорт 2250
Команда СК Поділля-ДЮСШ-1 (у жовто-синій формі) змогла вибратися з останнього місця на третє
Команда СК Поділля-ДЮСШ-1 (у жовто-синій формі) змогла вибратися з останнього місця на третє. Фото: з архіву

Чемпіонат області з футболу завершився поєдинком у Дунаївцях.

Від результату матчу ФК «Дунаївці» - «Случ» (Старокостянтинів) залежало те, яка команда здобуде бронзові нагороди. Гості вже давно гарантували собі срібні медалі, а ось господарі, в разі перемоги, стали б бронзовими призерами змагань.

Утім, дунаєвчанам не вдалося здолати «Случ». Команда зі Старокостянтинова, для йої цей матч не мав жодного турнірного значення, перемогла з рахунком 3:0. Отож, першість завершена, призери відомі.

Нагадаємо, що серед вболівальників точилися розмови, що «Случ» «допоможе» ФК «Дунаївці» здобути «бронзу».  Але, як заявив газеті «Є» голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін, договірного матчу не повинно бути.  «Я попередив обидві команди, що на їхньому матчі буде відеооператор і ми зможемо детально проаналізувати цей поєдинок. Але зауважу й інше, що керівництво обох клубів запевнило федерацію, що матч пройде за всіма правила чесної гри», - сказав Ігор Миколайлович.

Другий рік поспіль медалі «їдуть» в одні й ті ж міста. «Золото» - в Волочиськ, «срібло» - в Старокостянтинів, «бронза» - в Хмельницький. Щоправда, якщо минулого року бронзовим призером став НФК «Поділля», то цього сезону – СК «Поділля-ДЮСШ-1».

Турнірна таблиця Прем’єр-ліги першості Хмельницької області з футболу:

1. «Збруч» - 42 очки, 2. «Случ» - 32, 3. СК «Поділля-ДЮСШ-1» - 20, 4.ФК «Дунаївці» - 18, 5. НФК «Поділля» - 15, 6. «Енергетик» - 12, 7. МФК «Славута» - 9, 8. «Перлина Поділля» - 9.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую