ye-logo.v1.2

Футзальна «Екстра-ліга»: хмельничани продемонстрували характер

Спорт 1638
У матчі першого кола Енергія в Хмельницькому перемогла, а ось у Львові вже Спортлідер+ був близьким до перемоги
У матчі першого кола Енергія в Хмельницькому перемогла, а ось у Львові вже Спортлідер+ був близьким до перемоги. Фото: з архіву

«Спортлідер+», поступаючись у Львові, зміг врятуватися від поразки.

Хмельницький футзальний клуб у грі проти «Енергії» міг і програти матч, і виграти його. А в підсумку зіграв у нічию 2:2.

Ще за підсумками першого тайму, здавалося, що гості зазнають четвертої поразки в сезоні. Адже «Енергія», завдяки голам Тараса Кузя та Мар’яна Маринюка, зробила собі перевагу в два м’ячі, що для такого протистояння могло вистачити для перемоги. Але в другому таймі хмельничани показали справжній характер. Спочатку Валерій Власович, замкнувши простріл Дмитра Калукова, скоротив рахунок. А потім Артур Подлюк, після власного ж удару, вдало зіграв на добиванні та відновив «статус-кво» в матчі.

Та до завершення матчу ще залишалося більше п’яти хвилин. І, що цікаво, саме гості були близькими до успіху. Адже «енергетики» примудрилися заробити шість фолів, а хмельничани отримали право на пробиття «дабл-пенальті». На жаль, Олександр Педяш не зміг пробити влучно. Утім, головний тренер «Спортлідера+» Роман Ковальчик пішов на ризик, замінивши голкіпера на п’ятого польового гравця. І така гра в більшості також могла принести успіх гостям, адже хмельничанам вдалося створити декілька небезпечних моментів. Ось тільки реалізувати їх не судилося.

Після цього матчу «Спортлідер+» втратив третю позицію в турнірій таблиці, перемістившись на одну сходинку до низу. Ну, а свій наступний матч хмельничани проведуть аж 19 грудня, коли вдома прийматимуть криворізький «Приват».

Турнірне становище команд: 1. «Локомотив» - 27 очок (9 матчів), 2. «Енергія» - 22 (10), 3. «Продексім» - 16 (10), 4. «Спортлідер+» - 15 (10), 5. «Титан-Зоря» - 13 (10), 6. «ЛТК-ІНбев-НПУ» - 13 (9), 7. «Ураган» - 8 (10), 8. «Кардинал-Рівне» - 6 (10), 9. «Приват» - 5 (10).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую