ye-logo.v1.2

Регбійний клуб "Хмельницький" змінив назву та провів перший матч у сезоні

Спорт 2266
Цього сезону РК Хмельницький називатиметься РК Поділля
Цього сезону РК Хмельницький називатиметься РК Поділля. Фото: автора

Щоправда, гра замість офіційної, була лише товариською.

 Вчора, 23 квітня, хмельничани мали розпочати виступи в чемпіонаті України з регбі-15 поєдинком у Рівному. Та рівняни не змогли прийняти вдома цей поєдинок, а тому домовилися, що проведуть товариську гру 24 квітня в Хмельницькому.

Напередодні ж старту чемпіонату України РК "Хмельницький" змінив власну назву на РК "Поділля". "Просто регбійний клуб "Хмельницький" з Хмельницького якось звучить не так, - каже президент обласної федерації регбі Олег Плахотнюк. - А Поділля - це наш регіон, а ми усі тут живемо та захищаємо честь не лише міста, а й області. Тому відтепер наш клуб називається "Поділля". Ми ще минулого року думали над зміною назви, і ось цьогоріч дійшли до перейменування".

Навіть дощ не завадив хмельничанам зіграти на стадіоні "Локомотив" товариську гру.

Ну, а 24 квітня хмельничанам практично довелося грати товариський матч не з РК "Вересі-Рівне", а з один проти одного. Адже із Рівного приїхали лише четверо гравців. Оскільки на стадіоні "Локомотив" прийшли вболівальники, то гравці "Поділля" поділилися на рівні склади, додавши приїжджих гостей, та зіграли матч.

Попри статус матчу - товариський, боротьба на полі точилася доволі серйозна.

"Про те, що команда з Рівного не приїде, взнали лише сьогодні вранці, - каже Олег Плахотнюк. - Тому багатьох гравців "Поділля" не залучали на цей матч, щоб уникнути травм. Але й не зіграти не мали права. Тепер же офіційний сезон почнеться 7 травня в Рівному, якщо знову нічого не зміниться. Ну, а вдома гратимемо матч чемпіонату України 22 травня проти клубу з Ужгорода".

Олег Плахотнюк (з м’ячем), президент обласної федерації регбі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую