ye-logo.v1.2

ВК «Новатор» не збирається міняти головного тренера

Спорт 2842
Хмельницький Новатор у нинішньому чемпіонаті під керівництвом Романа Ковальчука виграв 21 матч із 24 зіграних
Хмельницький Новатор у нинішньому чемпіонаті під керівництвом Романа Ковальчука виграв 21 матч із 24 зіграних. Фото: автора

Роман Ковальчук, під керівництвом якого хмельничани здобули путівку до Суперліги, залишається очолювати команду.

Волейбольний клуб «Новатор», який цього року став чемпіоном України в вищій лізі та підвищився в класі, пішов у відпустку. Орієнтовно в серпні команда розпочне готуватися до нового чемпіонату вже в Суперлізі разом із головним тренером Романом Ковальчуком.

Чутки про те, що команду може очолити інший наставник з’явилися ще під час матчів першого туру перехідного турніру, на які до Хмельницького завітав екс-наставник «Новатора» Михайло Туркула. «Я навіть і не знав, що він був на наших іграх, - каже начальник ВК «Новатор» Іван Терещук. – Мені вже потім про це сказали. Але ми не плануємо міняти головного тренера. Роман Ковальчук – доволі кваліфікований спеціаліст, самі бачили, як він підготував команду та вивів на належний рівень».

Щодо гравців, які вибороли путівку до Суперліги, то поки що спрогнозувати щось Іван Терещук не береться. Але наголошує, що «Новатор» зацікавлений зберегти свій склад, а також підсилитися новими виконавцями.

«Новий чемпіонат розпочнеться десь у жовтні, а тому ми в серпні почнемо готуватися до нього, - продовжує начальник ВК «Новатор». – Ну, а десь у вересні зіграємо і товариські матчі».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую