ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» на Івано-Франківщині виграв навіть у меншості (ВІДЕО)

Спорт 1901

Відбулися матчі чергового туру чемпіонату України з футболу серед аматорів.

Четвертий тур аматорської першості волочиський «Агробізнес» проводив на Івано-Франківщині у селищі Підгір’я, де зустрівся з місцевим «Оскаром».

«Оскар» у трьох попередніх турах один матч звів у нічию, ще в двох – переміг. «Агробізнес» же провів лише два поєдинки, в яких здобув перемоги.

«Матч видався доволі важким, адже «Оскар», як на мене, команда, якій під силу боротися за медалі чемпіонату, - каже Андрій Донець, головний тренер «Агробізнесу». – Та головне, що наші хлопці вистояли натиск суперника, а в другому таймі ми реалізували свої моменти. До того ж, один гол забили, граючи в меншості».

Вирішальними стали декілька хвилин у період з 68-ї до 71-ї. Спочатку Олександр Юрчак, який вийшов на заміну, відкрив рахунок, влучивши у порожні ворота суперника з метрів 30-ти. Господарі розвели м’яч із центра поля і… Андрій Когут порушив правила та побачив перед собою жовту картку. Вона для нього була другою в матчі, а тому «Агробізнес» залишився в меншості.

Залишившись у десятьох, волочиська команда доволі швидко забила другий гол. Пас захисника з власної половини поля на Миколу Темнюка, той скинув м’яч Юрчаку, Олександр одразу ж в один дотик перевів його на Темнюка, вивівши Миколу віч-на-віч із голкіпером. Форвард «Агробізнеса» зміг переграти воротаря «Оскара», забивши свій третій гол у чемпіонаті України серед аматорів.

Підгірці, граючи в більшості, створили чимало моментів біля воріт Сергія Чижа. Утім, забити хоча б один гол, не змогли. Отож, «Агробізнес» переміг з рахунком 2:0 та разом із «Гірником» з Львівської області очолює турнірну таблицю групи «1».

Свій наступний матч команда Андрія Донця проведе 11 вересня. У Волочиську «Агробізнес» прийматиме тернопільську «Ниву», в якої після трьох матчів в активі чотири очки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую