ye-logo.v1.2

Футбол. «Мир» - «Поділля»: голу Якубова не вистачило

Спорт 1701
Алішер Якубов забив свій четвертий гол у чемпіонаті України
Алішер Якубов забив свій четвертий гол у чемпіонаті України. Фото: з архіву

Хмельницьке «Поділля» провело свій восьмий матч у другій лізі чемпіонату України з футболу.

Черговий поєдинок хмельничан відбувся в Горностаївці Херсонської області, де «Поділля» зустрілося з «Миром», командою, яка посідає четверте місце.

Звісно, фаворитом протистояння вважалися господарі. До того ж, гості приїхали без Владислава Греся – захисника, який в усіх попередніх матчах виходив у складі «Поділля». Та проти «Миру» зіграти не зміг, оскільки відбував дискваліфікацію. Його місце в центрі захисту зайняв 17-річний Андрій Богославський.

«Поділля», яке в попередніх матчах часто пропускало на початку матчу, в Горностаївці змогло протримати свої ворота «сухими» до 42 хвилини, поки у воротах Сергія Дворника не відзначився Андрій Бондаренко, який має досвід виступів у першій лізі.

«У першому таймі ми хоч і пропустили, але нам вдалося відігратися. На 2 коменсованій арбітром хвилині Віталій Костишин прострелив на дальню стійку на Яна Морговського, голкіпер відбив удар, але Алішер Якубов був першим на добиванні, - розповідає виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Балицький. - У перерві вказав на помилки, говорив, як діяти. Але… вже на першій хвилині другого тайму пропустили. Потім ще один. У підсумку поразка 3:1. Звісно, ще в перерві була якась надія, що не програємо. Але в нас виходить так – коли потрібно бити, ми віддаємо пас і навпаки».

Наступний тур, матчі якого відбудуться 13 вересня, «Поділля» пропускатиме. А 17 вересня, за календарем, повинно вдома прийняти лідера першості - «Рух» з Винників.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую